7 tipov na Vianočné darčeky pre klientov

Zverejnený

Ak premýšľate nad tým, že obdarujete svojich obchodných partnerov, ale neviete, čo im dať, ste na správnom mieste.  V tomto článku nájdete niekoľko tipov, ktoré pomôžu zorientovať sa a nezostať v obdarúvaní nudní, ako mnohí vaši konkurenti. 

 

 

Najskôr sa musíme zamyslieť, akú emóciu chceme našim drahým obchodným partnerom sprostredkovať. Ranou istoty pri menších darčekoch, či skôr pozornostiach, je sladký reklamný predmet - čokoláda.

 

Čokoláda

Čokoláda poteší snáď každého. Ak si dáte záležať, nedarujete len takú obyčajnú čokoládu, ale čokoládu na mieru, s vašim logom, so sloganom, prípadne aj tvarom súvisiacim s vašou firmou, tak ste vyhrali. U nás dokážeme vyrobiť čokolády od výmyslu sveta. Napríklad aj v tvare kamióna, ak máte špedičnú firmu. Malé modely áut, srdiečka, pralinky, či celé čokolády s jedlou potlačou, alebo obalom na mieru.

 

Reklamný alkohol

Určitú cieľovku poteší aj alkohol. Nemusí to byť rovno slivovica, ale prečo nie aj tá. Vo vianočnom období sú obľúbené darčekové sady, kde je kvalitný med, medovina a napríklad aj sviečka, či oriešky. Všetko to môže byť samozrejme patrične obrandované a vy sa tak stanete súčaťou tej pravej vianočnej atmosféry.

 

Bojíte sa, že čokoláda sa roztopí a fľaša rozbije? Potrebujete niečo, čo vystihuje vaše technologické zameranie, alebo to, že idete s dobou? Darujte technologický darček.

 

Reklamné USB kľúče

USB kľúče sa stali bežnou súčasťou života moderného človeka už pred niekoľkými rokmi. Nie náhodou je to jeden z najpopulárnejších reklamných predmetov. Nosíme ich stále so sebou a ak je to pekný kus výrobku, tak sa stáva aj hrdým nositeľom loga. Navyše, v dnešnej dobe sú možnosti personalizácie prakticky neobmedzené a tak vaše USB môže byť z kovu, plastu, dreva, skla, ... Môžeme do neho zaliať aj model vášho výrobku a nechať ho svietiť rôznymi farbami. Tam, kde vaša predstavivosť končí, tam prídeme na rad my a pomôžeme vám s vymyslením originálneho USB kľúča. 

 

Powerbanky

Powerbanka je tak ako aj USB kľúč technologickým darčekom. Jej výhodou oproti USB kľúču je veľká plocha, ktorá sa dá efektne potlačiť. Ak je vaša klientela zameraná outdoorovo, tak zvoľte solárnu powerbanku s decentnou potlačou. Ste zameraní na eko produkty? Vyberte si niektorú z powerbaniek, ktoré majú súčasti z recyklovateľných materiálov. Ak sa chcete dostať do každej kabelky s malou praktickou powerbankou, skúste túto. Dokonca existuje aj kombinácia powerbanky s bezdrôtovými slúchadlami, ktorú sme otestovali v našom unboxing videu. Na výber je obrovské množtvo powerbaniek a niektoré potlače vyzerajú famózne, či je vaša klientela luxusná, mainstreamová, alebo cielite na číru praktickosť.

 

Bluetooth reproduktory

Bluetooth reproduktory sa nenápadne stali súčasťou našich životov. Dôvod je jednoduchý. Ak sa môžeme zbaviť zbytočných káblov - spravíme to. Podobne ako pri powerbankách máme k dispozícii väčšinou väčší povrch, ktorý je vhodný na reklamnú potlač logom firmy. Samozrejme, nájdeme aj maličké bluetooth reproduktory, ktoré sa dajú nosiť ako prívesok. Keďže sa zväčša jedná o voľnočasový produkt, odporúčame sviežu a originálnu potlač s ktorou vám radi poradíme. Takýto reklamný predmet poteší nejedného technologického fanúšika. Je vaša klientela práve taká? Našli ste skvelý reklamný predmet!

 

Kalendáre a diáre 2021 

Po pokojných Vianociach a búrlivej oslave Nového roku prichádza čas vytriezvenia a predsavzatí. Človek si začne plánovať, ako bude jeho rok vyzerať a vtedy príde vhod kalendár, alebo diár. Máte už ten váš firemný? Ešte nie? A nechcete sa pripomínať svojim zamestnancom, kolegom, klientom, či obchodným partnerom práve týmto praktickým reklamným predmetom? Ak ste prakticky zameraný, tak kalendár, či diár pre rok 2021 je ten správny dar. Ak sa potrebujete zorientovať v ponuke kalendárov a diárov pre rok 2021, písali sme o nich napríklad TU, TU, aj TU. Nezabúdajte tiež, že ponuka rôznych druhov diárov a kalendárov sa s blížiacim koncom roka neustále zmenšuje.

 

PF karta

Viete si predstaviť, že by ste svojim dobrým klientom, či obchodným partnerom neposlali PF kartu? Veľa firiem si to napriek všetkým tým emailom a sociálnym sieťam naozaj stále nevie predstaviť. PF karta je osobným poďakovaním za spoluprácu a prejavom toho, že si svojho klienta, či obchodného partnera naozaj vážite. U nás si môžete vybrať z mnohých druhov PF kariet. Určite o PF karte uvažujte aj ako o súčasti iného darčeku. 

  

Ako zabaliť darček pre firmy?

Máte niekoľko možností. Tým najjednoduchším je vložiť darček do darčekovej tašky. Dobre sa prenášajú a ak idete na stretnutie s obchodným partnerom, tak nie je čo riešiť. Záleží už len na vás, či taška bude z papiera, recyklovaného materiálu, igelitu, alebo bude plátená. Ak budete darček posielať poštou, tak je samozrejme vhodné darček zabaliť do krabice.

 

Darček zabalíme za vás!

Keďže sa snažíme, poskytovať našim klientom tie najlepšie služby, vytvorili sme službu Darčekový servis. Darček nielen vyrobíme, ale ho aj zabalíme a pošleme vo vašom mene na vami dodané adresy. Zbavíte sa tak množstva mravenčej práce. Kontaktujte našich obchodníkov, ktorí s vami radi prejdú aj túto možnosť.

PS: Ak potrebujete oživiť interiér vašej firmy vhodnými vianočnými dekoráciami, tak si pozrite našu rubriku Vianoce.

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt