Kalendáre 2021 sú už tu!

Zverejnený

Vedeli ste, že kalendár a meniny v ňom majú nielen ľudia, ale aj psi a mačky? Ťažko predpokladať, že sa v ňom títo domáci maznáčikovia vyznajú. My sa v kalendároch vyznáme a vieme, že tie najkrajšie kalendáre si viete kúpiť cez leto. V septembri bude už ponuka kalendárov  obmedzená, pretože veľa z nich bude už predaných. Naša prvá rada teda znie, kalendáre na ďalší rok objednávajte už v lete.

Kalendár si vyberajte podľa toho, komu bude určený. Položte si otázky "Komu poslúži a bude sa na neho každý deň spoliehať?", "Je kalendár určený vašim zamestnancom, alebo klientom?". Na základe toho si vyberiete správny typ kalendára.

 

Typy kalendárov

Stolový kalendár

Klasické Áčko, ktoré nájdete na väčšine pracovných stolov v kanceláriách. Jeho výhodou je, že je stále po ruke a dá sa do neho zapisovať. Vaše logo sa tak stane súčasťou života v kancelárii na celý rok. 

 

Nástenný kalendár

Nástenné kalendáre sa vyrábajú vo všetkých možných rozmeroch. Slúžia na rýchle zorientovanie sa v dátumoch. Plnia nielen praktickú funkciu, ale  majú za úlohu aj skrášlenie interiéru. V tomto sú práve nástenné kalendáre úžasné, pretože ponúkajú kopu grafických variácií a tém. Každý si vyberie. Navyše, tieto kalendáre sú na očiach nielen zamestnancom, ale aj návštevám. Je to skvelý darčekový a reklamný predmet.

 

Plánovací kalendár

Plánovací kalendár môže mať rôzne podoby. Dôležité je to, aby sa do neho dalo zapisovať. Niekedy je v podobe ročného kalendára, kde si viete zvýrazníť dôležité dátumy, inokedy má podobu stolového kalendára s daňovou tématikou, alebo na seba vziať podobu podložky s mapou. Dá sa vyhrať s jeho tvarom, farbou, umiestnením loga, ... Môže sa stať nenahraditeľným pomocníkom na mnohých stoloch u vás vo firme, alebo u vašich obchodných partneroch.

 

Trojmesačný kalendár

Jeho výhodou je prehľad o súčasnom, predchádzajúcom aj budúcom mesiaci, a tak môžete plánovať dopredu, alebo zaspomínať na predošlé aktivity. Možno by ste to nečakali, ale práve tento druh kalendárov sa rozpredá najskôr. Na tento kalendár sa pozerá veľmi často, a preto je vhodný na decentnú potlač logom spoločnosti.

 

Keď už viete, aký typ kalendáru chcete, je dobré vedieť, že existuje nespočet tém, ktoré môžu byť použité pre váš nový kalendár. Aby ste sa vedeli zorientovať priášame vám malý prehľad. Vedzte ale, že tém je oveľa viac a ak aj nenájdete to čo hľadáte na našej stránke, určite sa ozvite našim obchodníkom, pretože tí pre vás urobia aj nemožné :)

 

Obrovský výber tém pre kalendáre

 

Stolový kalendár - Manager Green

Ak máte možnosť, siahnete po ekologickejšom produkte? Naše skúsenosti ukazujú, že ľudia chcú používať ekologické produkty. Záleží len na tom, či majú možnosť výberu. Preto ako prvý kalendár v dnešnom newsletteri ponúkame práve ekologický stolový kalendár z recyklovaného papiera. Ukážte, že ste zodpovedná spoločnosť, ktorej záleží na našej spoločnej budúcnosti.{rgx:save:0}

 

 

Stolový kalendár - Motorky 2021

Motoristické kalendáre patria medzi tie najpredávanejšie kalendáre. Dôvod je jednoduchý. Muži sa radi pozerajú na motorky a autá. Takýto kalendár dostane svoje čestné a viditeľné miesto v každom mužskom kolektíve. Nezabudnite, že každý kalendár môže byť doplnený o vaše logo. Vyberte si ten správny kalendár za pomoci našich ochotných a skúsených obchodníkov.
{rgx:save:1} 
 

Výber z kalendárov pre rok 2021

{rgx:save:2} {rgx:save:3} {rgx:save:4} {rgx:save:5} {rgx:save:6} {rgx:save:7}  {rgx:save:8} {rgx:save:9} {rgx:save:10} {rgx:save:11} {rgx:save:12} {rgx:save:13}    {rgx:save:14} {rgx:save:15} {rgx:save:16} 

 

Uletené kalendáre

{rgx:save:17}  {rgx:save:18}

   

  

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt