Darí sa vám plniť novoročné predsavzatia?

Zverejnený
Vedeli ste, že...
odborníci radia, aby sme si nedávali priveľa novoročných predsavzatí? Predsavzatia je dobré plniť pekne jedno za druhým. Preto sme pre vás takto k začiatku roku 2020 pripravili výber reklamných predmetov, ktoré sú spájané s novoročnými predsavzatiami, keďže tie sa točia hlavne okolo zdravia a šťastia a samozrejme aj peňazí. 

Produkty, ktoré vám pomôžu splnit si novoročné predsavzatia


Pokladníčka v tvare prasiatka


Chcete zlepšiť svoju finančnú disciplínu? Prípadne motivovať zamestnancov, alebo klientov k vytváraniu finančnej rezervy? Nech si každý našetrí na čo chce. Niekto na dovolenku, iný na auto, alebo nové záclony. Jednofarebná potlač na prasiatko je v až do 19.1.2019 v rámci novoročnej akcie zadarmo, tak neváhajte a staňte sa súčasťou jedného z najčastejších novoročných predsavzatí.

AKCIA:
Počet kusov pre platnosť akcie: 200ks
Cena produktu: 1,49€/ks
Bonus: Jednofarebná potlač, tampónovou potlačou
Platnosť akcie: od 13.1. - 19.1.2020
 
 

Tritanová fľaša so sitkom

S novoročnými predsavzatiami je spojené aj zdravšie stravovanie, hlavne po všetkých tých koláčoch a dobrotách, ktoré určite nechýbali ani na vašich sviatočných stoloch. Nepriepustná tritanová fľaša so sitkom je praktický reklamný predmet vhodný na originálnu potlač. Fľaša umožňuje získavať vitamíny z ovocia pohodlným spôsobom, ktorý si obľúbia ako vaši zákazníci, tak aj obchodní partneri. 
 

 

FANCY LUNCH obedár

Rozhodli ste sa, že budete tento rok jesť viac zeleniny? Skvelou alternatívou k obedným návštevám reštaurácií je nosiť si vlastný obed. Štýlový obedár môže byť výborným pomocníkom ako jesť zdravšie. Eko friendly obedár z bambusováho vlákna (50%) a s viečkom z bambusu si priam pýta, aby bol každý deň plný chutných šalátov. Tak ako? Ste pripravení na zmenu?
 
 

Fit náramok

{rgx:save:3}
Pre tých, ktorí to myslia so zmenou životného štýlu naozaj vážne! Kvalitný fit náramok s množstvom funkcií bude sprevádzať svojho majiteľa doslova na každom kroku. Samozrejme, náramok je výborným reklamným predmetom vhodným pre potlač logom. 
Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt