Ste technologický nadšenec?

Zverejnený
Vedeli ste, že...
darovanie darčekov počas Vianoc, resp. na sviatok sv. Mikuláša sa na našom území traduje približne od 16-teho storočia?
Ako akciový produkt vám na tento týždeň ponúkame stále populárnejšie microtech uteráky spolu s powerbankou. Ďalšie tech produkty sú z rady Encore a sú výnimočné svojim dizajnom, ktorý pritiahne pozornosť každého, kto sa pozrie. Nezabúdame ale ani na praktické masovky, ktoré ocenia všetci prakticky zmýšľajúci klienti. Tech darčeky patria medzi tie najpopulárnejšie reklamné produkty aj tento rok!
 

Uterák microtech v akcii s powerbankou

{rgx:save:0}
Stále populárnejšie microtech uteráky ocenia nie len športovci, ale aj každý kto cestuje, keďže sa tieto uteráky vyznačujú nízkou hmotnosťou aj hrúbkou. Na cestovanie sa hodí aj kompaktná powerbanka. Na pohľad nesúrodé reklamné predmety tak spája moderná technológia a praktickosť na cestách.  Využite tohto týždňovú akciu a získajte uterák MICROTECH a powerbanku POWERSTOCK za cenu uteráku, len za 4,50€. Viac informácií na stránke akciového produktu.
 
 

Vianočná rubrika

Aby sme vám uľahčili orientáciu v špecializovaných vianočných reklamných predmetoch, vytvorili sme na našej webstránke rubriku Vianoce. Nájdete v nej veľké množtvo reklamných predmetov určených práve pre tento sviatok.
Aj keď v tomto blogu nájdete aj drahšie technické vychytávky, v našej ponuke na webstránke nájdete ďalších 70 tisíc produktov medzi ktorými si určite vyberiete ten vhodný pre vás, či pre vašich zamestnancov a ochodných partnerov. Nechajte sa inšpirovať!
  
  

USB kľúč v tvare stromčeka
{rgx:save:1}

Nalaďte seba aj svoje okolie na nefalšovanú vianočnú atmosféru originálnym USB kľúčom v tvare stromčeka. USB kľúč s kapacitou 8GB spríjemní sviatočné dni aj dreveným vyhotovením. Tento reklamný predmet je vhodný na potlač gravírovaním. Cena sa odvíja kapacity USB kľúča a od počtu kusov, preto prosím kontaktujte niektorého z našich obchodníkov.

POWER SET súprava

{rgx:save:2}Praktická súprava, kde vo vrecúšku z mikrovlákna nájdete powerbanku s kapacitou 2200 mAh, slúchadlá a púzdro na karty s podstavcom. Darujte svojim obchodným partnerom a klientom praktický reklamný darček, ktorý budú s radosťou využívať počas celého roka.

Bezdrôtová nabíjačka Encore

Bezdrôtová nabíjačka Encore zaujme hneď na prvý pohľad svojím priehľadným povrchom. Na druhý pohľad oslní svojimi technickými parametrami, veď nabíja dva krát rýchlejšie ako iné bežné bezdrôtové nabíjačky! Je vhodná pre všetkých, ktorí chcú zaujať nie len na prvý, ale aj na druhý pohľad.
 
 

Bezdrôtová powerbanka Encore 8 000 mAh

{rgx:save:4}Moderná powerbanka vyrobená so štýlovým priehľadným dizajnom a kvalitnou lítium polymérovou batériou s kapacitou 8 000 mAh sa stane obľúbeným spoločníkom nejedného technologického nadšenca. Svojím originálnym, ale zároveň konzervatívnym dizajnom bude hrdým nositeľom loga vašej spoločnosti.
 
 

Bezdrôtový reproduktor Encore 5W

{rgx:save:5}
Výkonný 5W bezdrôtový reproduktor v Encore dizajne. Počúvajte hudbu nepretržite až po dobu piatich hodín. Nerušené bezdrôtové pripojenie až na 10 metrov zabezpečí protokol Bluetooth 5.0. Reproduktor dokonca obsahuje aj mikrofón pre príjem hovorov.
 
 

Stolový organizér s 10W bezdrôtovým nabíjaním Encore

{rgx:save:6}Všetci, ktorí majú radi poriadok na svojom pracovnom stole určite ocenia praktický reklamný predmet - stolový organizér s bezdrôtovým nabíjaním. Moderný a štýlový doplnok s bezdrôtovou nabíjačkou s výkonom 10W nabíja až 2x rýchlejšie ako väčšina klasických nabíjačiek na trhu. 
Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt