Vianoce začínajú na marketingovom oddelení skôr.

Zverejnený

Vedeli ste, že ...
Vianoce sú tu o necelé tri mesiace? Môže sa to zdať dlho, ale najmä tí na marketingových oddeleniach firiem, by už mali zbystriť pozornosť a napriamiť sa na to, ako podporí obchodné oddelenie svojich firiem. To platí nielen pre tých z B2B, ale aj B2C segmente. Nechajte sa teda inšpirovať v prvom vianočnom blogu tejto sezóny a pozrite sa na reklamné predmety, ktoré sprostredkujú vianočnú atmosféru v každej firme.

 

Vianočné hrnčeky

{rgx:save:0}
Najlepšie je spolu dvom, ako tým hrnčekom. Hrnčeky s vianočnou tématikou v štýlovej krabičke so šnúrkou potešia nejedného klienta pri pripíjaní si vianočným punčom. Tento týždeň je táto súprava v akcii. Pri objednávke 40-tich hrnčekov (40 ks krabičiek) získate zľavu až 30%.
 

Vianočné prianie s utierkou na okuliare

V našej ponuke nájdete kopec originálnych vianočných prianí. Kreatívne želanie s grafikou po oboch stranách a dreveným vianočným stromčekom, či s ozdobou a stuhou na zavesenie na vianočný strom. V posledných rokoch sú stále viac populárne želania, ktoré ponúkajú aj praktické využitie nielen v období Vianoc, ale aj v priebehu celého roka. Takým prianím je aj vianočná pohľadnica s utierkou na okuliare. Samozrejmá je personalizácia pohľadnice a potlač utierky ..
 
 
 

Vločka - ozdoba na stromček

Firmy vo svojich priestoroch v priebehu vianočných sviatkov častokrát ozdobujú vianočný stromček. Dekoratívne vločky z dubovej dyhy dajú stromčeku, dokonca aj tomu umelému, nádych prírody a gravírované logo zase punc reprezentatívnosti. Ozdobte svoj stromček svojim originálnym logom.
 
 

Vianočná sviečka s potlačou XAPES

{rgx:save:3}
Sviečka dotvára sviatočnú vianočnú atmosféru. Staňte sa súčasťou pohodových chvíľ aj vy. Nechajte si potlačiť sviečku vaším logom, alebo prianím krásnych sviatkov. UV LED tlač jednej strany sviečky je už v cene. Viac informácií nájdete po kliknutí na detail produktu.
 

Vianočné svetielka MILKY WAY

{rgx:save:4}
Čo by to boli za Vianoce, bez vianočných svetielok. Dvadsať svetielok v tvare hviezdy vyčaruje sviatočnú atmosféru v každej kancelárii.
 
 
 
 
 
 
Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt