Bambus a korok - materiály, ktoré sú IN

Zverejnený
Vedeli ste, že ...
bambus dokáže vyrásť aj o niekoľko desiatok centimetrov za jediný deň? Aj to z neho robí skvelý obnoviteľný a ekologický materiál. V dnešnom emailingu si tiež posvietime na reklamné predmety s korkom, ktorý je tiež mimoriadne populárny už po stáročia..
 
 

Powerbanka POWERBAM so zápisníkom

{rgx:save:0}
POWERBANKA je dnes v podstate nevyhnutným príslušenstvom moderného človeka. Zároveň je tiež mimoriadne populárnym reklamným predmetom, pretože je vhodná na potlač logom. K tejto powerbance s bambusovou povrchovou úpravou ponúkame zadarmo tento týždeň zápisník s prírodným korkom. Pri objednávke 30 kusov tak ušetríte viac ako 123 €.

AKCIA:
Minimálny počet: 30ks PowerBank POWERBAY
30 ks zápisníkov blok zadarmo
Akcia platí od 23.9.2019 - 29.9.2019
 
 

Bamberg sada príborov

 {rgx:save:1}
Ekologický, znovupoužiteľný príbor je praktickým reklamným predmetom vhodným pre tampónovú potlač. Ak máte ho raz, určite si ho so sebou pribalíte do kufra na každú cestu.
.
 
 

Meridal hrnček

 {rgx:save:2}
Z bambusových vlákien možno urobiť  krásny a ľahký hrnček, ktorý sa len tak ľahko nerozbije. Hrnček má objem 350 ml a je ako stvorený na rannú kávu v kancelárii.
 
 

Zápisník ADRA I

{rgx:save:3}
Krásny, ľahký, štýlový zápisník z korku sa 160-tich nalinkovanými stránkami. Navyše má aj praktické pútko na pero, ktoré mu zabezpečia, že bude vždy pripravený na najnovšie nápady a poznámky.
 
 

Guľôčkové pero Midar

{rgx:save:4}
Guľôčkové pero Midar v sebe kombinuje tri materiály. Pšeničnej slamy, plast a korok. Vďaka pšeničnej slame, ktorá je zvyškovým materiálom po zbere pšeničného obilia, je v pere použité omnoho menšie množstvo plastu. Korková rukoväť zase zabezpečí príjemný úchyt a pohodlné písanie. Pero je vhodné pre tampónovú potlač.
 
 

Korkový glóbus PINPOINT

{rgx:save:5}
Štýlový doplnok do každej kancelárie s rozlietaným šéfom, alebo do cestovnej kancelárie. Súčasťou balenia je 12 špendlíkov na označovanie miest na zemeguli.
 
 
 
Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt