Dlhé noci sa blížia - reflexné reklamné predmety pre bezpečie

Zverejnený
Vedeli ste, že...
chodci aj cyklisti idúci po krajnici musia mať podľa zákona za zníženej viditeľnosti na sebe viditeľne umiestnené reflexné prvky, alebo oblečený reflexný odev? To dokonca platí nie len mimo obce, ale aj v obci.
Reflexným prvkom môže byť nie len vesta, ale aj veľmi populárny pásik na ruku, či praktický návlek na ruksak. Vybrali sme pre Vás niekoľko reflexných reklamných predmetov a dva z toho sú tento týždeň v akcii. Veríme, že s predlžovaním noci táto ponuka osloví vás, vašich klientov, aj obchodných partnerov.
 

Enrollo reflexný pásik

{rgx:save:0}
Reflexný pás, ktorý môžete obtočiť napríklad okolo ruky, je jedým z najpopulárnejších a najpraktickejších reflexných prvkov vôbec. Niet sa čomu čudovať. Zmestí sa do každej tašky a jeho nasadenie netrvá ani sekundu. Navyše, ako reklamný predmet je vhodný na potlač. Jednofarebnú potlač vám teraz vieme zabezpečiť zadarmo pri objednávke 1000 kusov (platí len do 31.9.2019).
 

Reflexné vrecko Lemap

Praktické vrecko s rozmerom 31x45cm so sťahovacou šnúrkou je tento týždeň vo výhodnej akcii. Pri objednávke 250 kusov ušetríte až 65€.  Vrecko je samozrejme vhodné pre potlač.
 

Hero  reflexná vesta

{rgx:save:2}
Absolútnou klasikou medzi reflexným prvkami je reflexná vesta. Je nielen povinnou výbavou v našich automobiloch, ale rovnako dobre poslúži aj na motorke, či pri práci blízko ciest. Ideálnym spôsobom potlače je sublimačná potlač čiernou farbou. Správne zvolená potlač robí z reflexnej vesty ideálny reklamný predmet vhodný na umiestnenie loga vašej spoločnosti. Bonusom pri tejto veste je aj praktické vrecko, ktoré je tak isto vhodné na potlač.
 

Obal na batoh - Camino

{rgx:save:3}
Nezaberá veľa miesta a v nepriazni počasia je na nezaplatenie. Čo je to? Obal na batoh do dažďa s reflexnými pruhmi Camino. 
 

Kabát Core High Viz Motorway

{rgx:save:4}
Reflexný kabát pre náročných klientov pracujúcich v náročných podmienkach je reklamný predmet, ktorý si zaslúži každú sekundu pozornosti. Je nepremokavý, zo skrytou kapucňou a veľkými vreckami. Spĺňa normu ISOEN20471:2013, trieda 3 a dodáva sa v rôznych veľkostiach v dvoch farebných vyhotoveniach. 


 

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt