Aby vás (ne)bolo vidieť

Zverejnený
Vedeli ste, že...
jedna z prvých snáh o maskáčové oblečenie pochádza od japonských samurajov zo 14. storočia? Nindžovia používali tmavé oblečenie kvôli tomu, že misie sa odohrávali hlavne v noci a práve čierna farba im poskytovala dokonalé krytie.

Paradoxne, práve v mestskom prostredí maskáčové oblečenie neplní funkciu nenápadnosti, ba práve naopak, púta na seba pozornosť. Maskáčové oblečenie dnes teda neplní len formu krytia v prírode, ale využíva sa aj pri športoch, napríklad pri airsofte a je aj vhodným módnym doplnkom.

 
Šiltovka Camouflage Army
{rgx:save:0}

Šiltovka zo 100% bavlny v atraktívnom vojenskom dizajne určite poteší nielen airsoftový tím, ale s decentným logom spoločnosti bude príjemnou spomienkou aj na firemný športový deň.
Do konca týždňa (4.8.2019) si môžete u našich obchodníkov objednať túto kvalitnú šiltovku s vyšitým logom, alebo vzorom podľa vášho uváženia (výšivka s maximálnym rozmerom do 6cm). Akcia platí pri objednávke 100ks.


Tričko Camouflage
{rgx:save:1} 

Maskáčové tričko v dvoch farebných vyhotoveniach a s veľkosťami, ktoré padnú na každú mužskú postavu. Výborný reklamný predmet z neho robí to, že tričko je vhodné ako na potlač, tak aj na výšivku.
Najvýhodnejšia tohtotýždňová akcia sa týka práve trička Camouflage. Pri objednávke 100 kusov získate nie len zľavu 20%, ale aj jednofarebnú potlač zadarmo. Pozor, akcia platí len do nedele 4.8.2019.

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt