Rozvíjajte kreativitu vo vašej škole alebo organizácii s naším výhodným programom

Zverejnený

Prečo vznikol tento program?

Sme si vedomí, že školy majú dôležité a nezameniteľné postavenie pri udržaní a rozvoji našej spoločnosti. V dnešnej neľahkej situácii je umením ich udržiavať pri živote a obvzlášť ak ide o kvalitnú výučbu alebo pomôcky. Práca učiteľov a celej administratívy je skutočne obdivuhodná a preto sme sa rozhodli podporiť výnimočné školy s proaktívnym prístupom. Vytvorili sme program, ktorý:

  • Poskytuje zľavu na naše produkty
  • Dopravu zadarmo
  • Grafický návrh zadarmo

Tento program je ideálny pre školy, ktoré chcú priniesť do svojich priestorov kreativitu a zároveň využiť naplno svôj potenciál. 


Zapojte sa

Program je určený pre školy, škôlky, umelecké školy a iné organizácie, ktoré sa venujú rozvoju detí a mládeže. Pripojte sa k nášmu programu a otvorte dvere ku kreativite, inšpirácii a výhodám, ktoré vám môžu prospieť vo vašej školskej praxi. Sme tu, aby sme vás podporili a pomohli vám priniesť do vašej školy niečo naozaj výnimočné.

Výhody programu

  • 35% zľava: Ako účastník programu získate výhodnú zľavu 35% na naše reklamné produkty, ktoré prinesú radosť a podporia kreativitu vo vašej škole.
  • Doprava zadarmo: Zaistíme bezplatnú dopravu vašich objednávok priamo k dverám vašej školy, aby ste sa mohli plne sústrediť na vaše tvorivé projekty.
  • Grafický návrh a vizualizácia potlače zadarmo: Každý produkt bude unikátny a bude niesol váš vlastný dizajn. Spoločne s vami vypracujeme grafický návrh a poskytneme vizualizáciu potlače úplne zadarmo.

Podmienky vstupu do programu:

  • Otagovanie na sociálnych sieťach: Aktívne zapojte svoju školu do sociálnych sietí a označte nás vo vašich príspevkoch. Pomôžte nám osloviť širšie publikum a zdieľajte svoje kreatívne projekty.
  • Recenzie na Google mapách a Facebooku: Po každej objednávke nám poskytnite svoj názor na Google mapách a na našej Facebook stránke. Vaše recenzie sú pre nás cenným spätnou väzbou, ktorá nám pomáha neustále zlepšovať naše služby.
  • Tabuľa na plote pri vstupe do školy s rozmermi 1x1 metra alebo Nalepka na vstupných dverách o rozmeroch 0,5x0,5 metra:: podľa fotky nižšie s textáciou "Hrdo podporujeme túto školu, reklamná agentúra Sketch "meníme predmety na výnimočné darčeky"

Pripojte sa k nášmu programu a získajte nielen zľavu na naše produkty, ale aj možnosť zdieľať vaše kreatívne projekty a tvorivosť so širokou verejnosťou.

Autor článku:

Peter Mihál

Riaditeľ

Peter je zakladateľom a riaditeľom spoločnosti. Má dlhoročné skúsenosti nielen s vedením firmy, jeho silnou stránkou je obchod a ekonomika, avšak svoje vie povedať aj v mnohým ďalších oblastiach, ktoré sú dôležité ako pre firmu, tak klientov, ako napríklad marketing či grafický dizajn. Ovláda anglický a nemecký jazyk.

Vytvoriť rýchly dopyt