IPčko - Keď predmety s potlačou pomáhajú.

Zverejnený

V našej firme sa vždy potešíme, ak môžeme byť súčasťou niečoho, čo nie je len o reklame, pretože nie všetko, čo potlačíme, potlačíme logom firmy. Nájdu sa projekty, kde nejde o zisk, či už ten priamy, alebo nepriamy, ale o snahu zlepšiť život všetkým, alebo niektorým z nás. Vďaka IPčku sme sa stali súčasťou krásneho projektu Krabička bezpečia. 

 

Krabička bezpečia

Krabička bezpečia je unikátny projekt internetovej linky dôvery pre mladých ľudí (IPčko). Krabička je určená mladým ľuďom, ktorí majú problém so samopoškodzovaním. Obsah krabičky je navrhnutý psychológmi a psychologičkami tak, aby týmto mladým ľuďom pomohol zvládzať krízové situácie, ktoré by inak skončili samopoškodzovaním.

 

Náš vklad

Pre túto krabičku, ktorá obsahuje množstvo zaujímavých a užitočných predmetov, sme dodali plyšového macíka, ktorý nesie vetu "Ako sa máš". Sú to zásadné slová, ktoré pomáhajú mladým, aby sa necítili sami, že niekoho zaujíma to, ako sa majú, že je tu niekto, kto je tu pre nich stále. Macík nemá meno a preto si ho jeho nový majiteľ môže pomenovať a mať tak k nemu bližší vzťah.

Medvedíka z krabičky bezpečia nájdete aj v našom eshope: https://www.reklamnepredmetysketch.sk/sk/produkt/bear-bodo-62687

 

 

Vážna téma

Nevyhýbame sa ani vážnym témam. Vedzte, že skoro každý tretí mladý človek medzi 15-18 rokmi má skúsenosť so sebapoškodzovaním. Aktivity IPčka pomáhajú mladým ľuďom prekonať toto kritické obdobie života. Ak máte v okolí niekoho, o kom si myslíte, že mu môže pomôcť psychologická pomoc od IPčka, určite mu o ňom dajte vedieť.
 

 

Krabička bezpečia
https://ipcko.sk/krabicka-bezpecia/ 

 

Internetová linka dôvery pre mladých

https://ipcko.sk/ 

  

Plyšový medvedík
https://www.reklamnepredmetysketch.sk/sk/produkt/bear-bodo-62687

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt