Kalendárium 2024 zadarmo na stiahnutie

Zverejnený

kalendarium 2024

Stiahnite si kalendárium zadarmo, alebo si nechajte vyrobiť vlastné na mieru. V článku sa zároveň dozviete to, aké kalendáriá existujú a ako ich využiť na marketingové účely.

 

 

Čo je to kalendárium

Kalendárium vyzerá ako bežný jednostránkový kalendár vo všetkých jeho formách, ale s tým rozdielom, že kalendárium obsahuje dôležité údaje, ako sú mená, sviatky, výročia. Teda môže obsahovať dôležité dátumy podľa preferencií. Školy vydávajú kalendáriá s vlastnými dôležitými dátumami, ako sú prázdniny, štátne sviatky, dátumy vydávania vysvedčení, hromadné akcie, či iné  dôležité dátumy a výročia v živote školy. Firmy môžu mať v kalendáriách vyznačené dôležité legislatívne dátumy, svoje výročia, alebo celozávodné dovolenky. Samozrejmosťou, ale samozrejme s ohľadom na formát kalendária, sú aj mená, či štátne sviatky.

Ako sa vyrába kalendárium?

1. Tvorba kalendária začína zvolením vhodného formátu. Tie najmenšie majú veľkosť kreditnej karty a zmestia sa do peňaženky, iné sa dajú zavesiť na stenu, a tie väčšie majú v podobu pracovnej podložky a sú vhodné na rýchle poznámky priamo na stole.

2. Príprava grafického návrhu vo vektoroch je ďalším nevyhnutným krokom. Podľa požiadaviek klienta náš grafik pripravý profesionálne podklady pre tlač kalendária. Súčasťou grafického návrhu sa tak môžu stať nie len dôležité dátumy, ale aj kontaktné informácie o spoločnosti, či grafika v podobe fotografie. Záleží na dohode a preferencii klienta.

3. Kalendárium profesionálne vytlačíme, zabalíme a posielame klientovi. Vzhľadom k tomu, že sme veľkoobchod, platí to, že čím väčší poče si klient objedná, tým bude výhodnejšia jednotková cena za výrobu kalendária.

  

Kalendárium - výborný reklamný predmet

Reklamné kalendáre sú vynikajúcim spôsobom, ako propagovať svoju firmu po celý rok a zároveň poskytnúť praktický produkt vašim zamestnancom, klientom či zákazníkom. Akonáhle si ho niekto zakúpi či ako dar vystaví, tak je kalendár celoročnou reklamou, na ktorú budú ľudia pozerať každý deň, takže sa dostanete do podvedomia a môže vám to udržať verných zákazníkov.

Rozdávanie reklamných kalendárov vám pomôže cieliť na určité a konkrétne skupiny zákazníkov. Môžete vybrať kalendáre s motívmi, ktoré zodpovedajú ich záujmom alebo zameraniu ako myslivci, rybári, milovníci mačiek, áut či rastlín. Nájdite si skupinu či akciu, na ktorú prídu ľudia so spoločnými záujmami a tým ponúknite tematický kalendár na kúpu, alebo ako dar.

Reklamné kalendáre majú jedinečnú výhodu dlhodobej expozície, pretože ich ľudia využívajú celý rok. Oproti iným reklamným materiálom, ktoré sa často rýchlo vyhodia, opotrebujú alebo rozbijú, kalendáre zostávajú na očiach po celý rok bez známky opotrebenia a s minimálnou pravdepodobnosťou zničenia. To znamená, že vaša značka bude neustá

Kalendárium do peňaženky

Chcete sa dostať do vrecák a peňaženiek vašich klientov? Zvoľte praktický malý kalendár, ktorý bude vášho klienta, obchodného partnera, alebo fanúšika sprevádzať vo forme malej kartičky, ktorá sa zmestí do každej peňaženky. Darujete tak praktický reklamný predmet a vaše kontaktné údaje budú stále k dispozícii.

Kalendárium - kartička

 

Kalendárium na stôl

Obľúbeným kalendáriom sú aj pracovné podložky. Tlačia sa vo formátoch A3, ale aj A2 a sú skvelou pracovnou pomôckou nie len pre vašich zamestnancov, ale sú vhodným darčekom aj do firiem, ktoré s vami spolupracujú.

pracovna podložka kalendarium 2024 

Kalendárium na stenu

Nástenný celoročný kalendár je ďalšou z možností. Výhodou je, že je na očiach nie len jednému človeku, ale vďaka svojmu umiestneniu na stene je na očiach často krát aj celej kancelárii. Vaše logo sa tak stane celoročnou súčasťou života vašich obchodných partnerov, ale aj zamestnancov.

ukážka kalendarov na stenu

 

3 x kalendárium 2024 a pracovná podložka 2023-2025 na stiahnutie

Potrebujete kalendárium len pre seba, alebo len pár kusov? Praktické kalendárium v štyroch rôznych rozmeroch si môžete stiahnuť priamo tu a to jednoduchým zadaním vášho emailu, kde vám pošleme link na ktorom si budete môcť stiahnuť kalendáriá pre rok 2024.

Zadajte email a pošleme vám link

 

Chcete originálne kalendárium?

Navrhneme a vyrobíme vám originálne kalendárium presne podľa vašich požiadaviek.

Kalendáre s vlastnou potlačou od 100ks

Kalendáre s logom od 50ks

 

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt