Viete ako osloviť cestovateľov?

Zverejnený

Skoro všetci trávime nejaký ten čas na cestách, chodíme na výlety, či dovolenky. Ak je vaša cieľová skupina často na cestách, tak si prečítajte tento blog a možno zistíte, ako zlepšiť svoj vzťah s klientmi, alebo aj s obchodnými partnermi. Cestovné reklamné predmety sú totiž praktické a to je jedna z najdôležitejších vlastností reklamných predmetov. Nájdete tu rôzne zaujímavé reklamné predmety ako digitálna váha na batožinunáramok proti komáromvisačka na batožinucestovný vankúšcestovná zubná kefkašijacia súpravacestovný eko príborsúprava na čistenie topánok, či univerzálny adaptér s USB nabíjačkou.

 

 

Poznáte dobre vašu cieľovú skupinu?

Najskôr si zodpovedzte základnú otázku "Kde sa nachádza môj zákazník, či obchodný partner?". Kde trávi svoj voľný čas? Odpoveďou na tieto otázky by mala byť užšia predstava o prostredí v ktorom sa nachádza a práve tam vstupujú na scénu reklamné predmety, ktoré budú mať za úlohu spríjemniť čas, alebo stať sa praktickým pomocníkom. Široké spektrum cestovných potrieb umožňuje, aby ste svojou reklamou potlačenou na cestovnom predmete oslovili práve tú vašu cieľovú skupinu. Stanete sa tak súčasťou ich denno dennej rutiny, alebo súčasťou ich výletov a zážitkov.

Spríjemnite cestovanie na obchodné stretnutia

Drobností ktoré potešia všetkých zaneprázdnených podnikateľov a manažérov je neúrekom. Cestovné potreby, ktoré spríjemnia chvíle v aute, či v lietadle určite nájde v našom eshope v kategórii Cestovné potreby. Správnym zacielením dosiahnete to, že si váš obchodný partner darovaný predmet s vašim logom obľúbi a bude ho skutočne aj využívať. Jeho pozitívna asociácia práve s vašou spoločnosťou sa tým pádom môže stať tým rozhodujúcim faktorom pri uzatváraní vášho ďalšieho spoločného obchodu. 

Vaše logo na potulkách svetom

Ak chcete obdarovať vašich dobrých zákazníkov, či klientov za väčšiu objednávku, nemusíte míňať celý majetok. Pre preukázanie vašej vďačnosti, pretože práve vďaka vašim zákazníkom sa vašemu biznisu darí, často stačí drobnosť, ktorá vás bude pripomínať na potulkách svetom. Visačka na batožinu, náramok proti komárom, alebo aj mini šijacia sada, sa stanú súčasťou ciest, výletov a dovoleniek. 

Ak máte cestovnú kanceláriu, či podnikáte v hotelierstve, voľba reklamných predmetov práve z tejto kategórie Cestovné potreby sa stáva vašim favoritom. V tejto kategórii si ale určite vyberú vhodné reklamné predmety aj podnikatelia z iných odvetví.

 

Cestovné potreby ako merch 

Zaujímajú sa vaši fanúšikovia na sociálnych sieťach o cestovanie? Ponúknite im vo vašom eshope merch v podobe vychytávok na cesty. Vyberajte kvalitné a originálne predmety a odlíšte sa od iných. Vaši fanúšikovia to určite ocenia.

 

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt