Bežecký špeciál

Zverejnený
Vedeli ste, že...
beh má pozitívne efekty na človeka, ako je možný úbytok na hmotnosti, zlepšenie kardiovaskulárneho zdravia, nárast svalovej hmoty a pevnosti kostí a zlepšenie emocionálneho stavu? Beh tiež zvyšuje hodnotu dobrého cholesterolu v tele (HDL) a naopak znižuje hodnotu toho zlého (LDL). 
Reklamné predmety vhodné pre bežcov nájdete samozrejme aj na našej webstránke. Napríklad tričkáfit náramkypraktické phone holdre, ...
 

IRONRUN pás na behanie

{rgx:save:0}
Pri behaní často narazíte na problém, že funkčné oblečenie nemá vrecká. Tým pádom si nemáte kde odložiť ani kľúče. Tento problém štýlovo rieši pás na behanie IRONRUN. Môžete si ho nastaviť na každú postavu a poteší aj LED podsvietenie, ktoré ochráni bežca pred okoloidúcimi autami.
Aby sa z tohto bežeckého pásu stal aj reklamný predmet, ponúkame vám až do nedele 28.7.2019 tento bežecký pás s jednofarebnou potlačou zadarmo.  Akcia platí pri objednávke 30ks. Neváhajte a kontaktujte našich obchodníkov.
 

ROUND BRACY bluetooth

{rgx:save:1}
Koľko krát sa pozrie bežec na svoje hodinky, ktoré mu snímajú počet krokov, koľko kalórií spálil, počet kilometrov za deň, alebo monitoruje jeho spánok?  Presná odpoveď neexistuje, ale určite je to veľmi často. Práve preto je blueutooth náramok skvelým reklamným predmetom. Nechajte si vygravírovať logo vašej spoločnosti priamo na hodinky a budete neustále na očiach vašej cieľovej skupine. Až do nedele 28.7.2019 máte gravírovanie na tieto praktické fitness hodinky zadarmo!
 

Funkčné tričko

Kde inde bude vyzerať logo vašej spoločnosti lepšie, ako práve na tričku? Využite 25% zľavu (do nedele 28.7.2019) na kúpu týchto funkčných tričiek a stanete sa súčasťou života nejednej bežkyne a bežca. Akcia platí pre objednávku 60 kusov.
Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt