Nafukovacie reklamné predmety

Zverejnený
Vedeli ste, že...
najvyššia nameraná teplota na slovensku bola 40,3 °C? Stalo sa tak v Hurbanove v roku 2007 a bolo to v júli, takže uvidíme, čím nás ešte tento mesiac prekvapí. Spríjemnite svojim zamestnancom a klientom pobyt pri vode, ktorý k letu neodmysliteľne patrí a darujte im reklamné predmety, ktoré v týchto horúčavách pri vode určite ocenia. Pripravte si pľúca, ide sa nafukovať!

Nafukovačka Air white

Ten pocit, keď si len tak ležíte na nafukovačke, svieti slnko a okolo vás žblnká voda... A teraz si predstavte, že na tej nafukovačke by mohlo byť logo. Už navždy by ste mali spojený tento skvelý pocit s logom firmy. Znie to dobre? Reklamné predmety, ktoré sprevádzajú ľudí počas ich voľných chvíľ v nich zanechávajú tie najkrajšie spomienky. Buďte jednou z nich.
AKCIA:
Pri objednávke 100 kusov nafukovačiek máte jednofarebnú potlač logom na nafukovačke ZADARMO. Neváhajte, aj táto akcia trvá len do 14.7.2019!
Cena za 100 kusov nafukovačiek 692€ bez DPH.



{rgx:save:1}
Ryby sa nemusia učiť plávať, zato my ľudia áno. Naše ratolesti potrebujú občas trochu pomôcť a na to sú nafukovacie plávacie rukávniky určené. Teraz môžete získať 150 párov za cenu 100 párov. 
Využite tiež potlač na rukávniky. Vaše logo bude ešte roky svietiť na rodinných fotkách z dovolenky, na ktorých sa deti učia plávať.
AKCIA:
150 párov za cenu 100 párov!
Ušetríte až 91,50€
Akcia platí len do 14.7.2019



Vyberte si niečo originálne!

{rgx:save:2}
Obyčajná nafukovačka je pre vás nudná? Čo tak nafukovačka v tvare melóna? Plávacie koleso je príliš obyčajné? Čo tak vyskúšať plávacie koleso v tvare plameniaka, alebo dokonca jednorožca? Originálne reklamné predmety pútajú pozornosť a o to predsa ide.
Kontaktujte našich obchodníkov a poraďte sa s nimi, čo zodpovedá práve Vaším špecifickým požiadavkám.
Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt