Pripravte sa na festivaly

Zverejnený
Vedeli ste, že...
za prvý hudobný festival možno považovať Pýtické hry v starovekom Grécku? Boli to hudobné súťaže poriadané v Delfách na počesť boha Apolóna. Od roku 582 p.n.l. sa rošírili aj o športové zápolenia (a stali sa tak vzorom pre olympijské hry). Nové smery a trendy nasledujú aj moderné hudobné festivaly. Tým najsilnejším súčasným trendom je ekológia, preto sme do dnešného newsletteru vybrali niekoľko produktov, ktoré zohľadňujú práve tento trend.
 

Znovupoužiteľná slamka s púzdrom Flexy Straw

{rgx:save:0}
Sú rôzne cesty, ako sa vysporiadať s problémom plastového odpadu. Jedným z jednorázových plastových strašiakov sú aj plastové slamky. Ukážte svojím zákazníkom cestu napríklad tým, že im darujete znovopužiteľnú slamku Flexy Straw s praktickým púzdrom, ktoré je vhodné na potlač vašim logom. Takáto slamka bude spoločníkom svojho majiteľa ešte dlho po skončení festivalu. 
Teraz, pri objednávke 200ks, jednofarebná potlač púzdra ZADARMO až do 23.6.2019.
 
{rgx:save:1}
Čo poteší viac, ako praktická deka? Ak k nej dostanete aj šikovnú a štýlovú pollitrovú fľašku. Čo myslíte, na ktorý z týchto dvoch predmetov sa hodí logo vašej spoločnosti viac?
Objednajte si 100ks piknikových diek a fľašku s karabinkou dostanete ku každej deke zadarmo. Pozor, akcia končí 23.6.2019.
 
{rgx:save:2}
Bežne u nás dostanete kúpiť klobúk, ku ktorému si môžete dokúpiť stuhu, jej potlačenie a našitie. Rozhodli sme sa to zjednodušiť a tentokrát vám to ponúknuť ako komplexný a cenovo výhodný reklamný predmet. 
Objednajte si 200 kusov klobúkov Braz  za 2€/iks a plnofarebnú potlač na stuhu spolu s jej našitím na klobúk dostanete už v cene. Neváhajte, akcia sa končí 23.6.2019.
 

Slnečné okuliare BORA - rôzne farby

Až 45% zloženia slnečných okuliarov Bora tvorí bambus. Bambus sa stále čím viac dostáva do povedomia ako ekologický a moderný materiál, z ktorého sa dajú vyrábať mnohé predmety dennej spotreby. Reklamné predmety, ktoré sú ekologickejšou variantou k už zabehnutým variantám sú mimoriadne žiadané a my sme tomu len a len radi.
 

Jedlé slamky

Ak Vás nezaujala znovupoužiteľná slamka zo začiatku emailu, tak máme pre Vás prichystanú úžasnú novinku. Slamka, ktorá sa rozloží v prírode, je kompostovateľná a zároveň aj jedlá. Vyrába sa v Nemecku, ako vedľajší produkt pri výrobe jablčného džúsu. Slamka vydrží v teplom nápoji 45 minút a v studenom celú hodinu. Toto je naozaj ekologický produkt, ktorý v sebe zahŕňa využitie druhotnej suroviny pri výrobe, výbornú funkčnosť a zároveň následný bezproblémový návrat do zdravého životného prostredia.

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt