Súťaž o vreckové 150€ na dovolenku!

Zverejnený

  

Súťaž o vreckové 150€ na dovolenku!


Zaplávaj si so žralokom, choď na elektrokolobežky do Tatier, zdolaj všetky rozhľadne na Slovensku, alebo si zajazdi na ťave. Rob to, čo ťa robí šťastným a pomôže ti oddýchnuť si od každodenných starostí a povinností.

 

Ak chceš vyhrať 150€, ako vreckové na dovolenku, čítaj ďalej!

Za každú objednanú a zaplatenú objednávku v minimálnej výške 500€ bez DPH v období od 3.8.2020 do 15.8.2020 sa dostávaš do žrebovania o vreckové na tvoju dovolenku vo výške 150€!

Pre účasť v tejto súťaže sa teda nemusíš nikde registrovať, stačí, ak si náš aktívny zákazník.

*Kompletné podmienky súťaže nájdeš spísané v štatúte súťaže.

 

 

Objednaj

Objednaj tovar v minimálnej hodnote 500€ bez DPH.

Zaplať

Do súťaže sú zaradené len zaplatené objednávky v období od 3.8.-15.8.2021.

Vyhraj

Výhru o vreckové 150€ na dovolenku žrebujeme už 17.8.2021.

 

 

Logo na reklamnom predmete je investícia, nie výdavok

 

Obrovskou výhodou reklamných predmetov je, že sa jedná o jednorázovú investíciu na pomerne dlhý čas. Akonáhle rozdistribujete tašky, perá, lopty, USBčka, kalendáre, reklamné predmety si začnú plniť svoju funkciu dlhodobo. Vždy majte na pamäti to, aby bol reklamný predmet užitočný, zabezpečíte tým to, aby bol aj používaný, vaša značka bola spájaná s pozitívnym pocitom a vaše logo bude prostredníctvom reklamných predmetov privádzať starých, ale aj nových zákazníkov.

Autor článku:

Peter Mihál

Riaditeľ

Peter je zakladateľom a riaditeľom spoločnosti. Má dlhoročné skúsenosti nielen s vedením firmy, jeho silnou stránkou je obchod a ekonomika, avšak svoje vie povedať aj v mnohým ďalších oblastiach, ktoré sú dôležité ako pre firmu, tak klientov, ako napríklad marketing či grafický dizajn. Ovláda anglický a nemecký jazyk.

Vytvoriť rýchly dopyt