Daruj staré reklamné predmety pre školu a získaj 20% zľavu!

Zverejnený

Recyklovanie reklamných predmetov



Zľava pre firmy 20% pri recyklácii

Darujte vaše staré reklamné predmety a získajte 20% zľavu.

Máte v sklade, vo firme alebo na stole nepotrebné reklamné predmety? Zapojte sa do recyklovania a darujte ich. Odovzdaním starých alebo nepotrebných reklamných predmetov získate 20% zľavu na nákup nových reklamných predmetov.

Reklamné predmety darujeme školám a škôlkam robíme tak každý rok a deti z nich majú nielen úžitok ale aj radosť.

Zároveň sa stávate našimi partnermi a pomocníkmi v recyklovaní. Vašu firmu uverejníme ako účas tníka projektu so spätným odkazom, v ďaka čomu získate imidž firmy nielen ekologickej ale aj spoločensky zodpovednej, ktorej záleží aj na iných prispejete ku krajším zajtrajškom našej planéty.

Odvoz reklamných predmetov je zadarmo!


Napíšte nám na info@sketch.sk alebo zavolajte 02 4848 4040 a mi si prídeme pre vaše predmety.

Ak Vám nestačilo a chcete vediet viac ako reklamné predmety využijeme alebo kto všetko sa môže ešte zapojit, nájdete toho viacej v našej kampani určenej na recyklovanie reklamných predmetov.

Autor článku:

Peter Mihál

Riaditeľ

Peter je zakladateľom a riaditeľom spoločnosti. Má dlhoročné skúsenosti nielen s vedením firmy, jeho silnou stránkou je obchod a ekonomika, avšak svoje vie povedať aj v mnohým ďalších oblastiach, ktoré sú dôležité ako pre firmu, tak klientov, ako napríklad marketing či grafický dizajn. Ovláda anglický a nemecký jazyk.

Vytvoriť rýchly dopyt