Reflexné reklamné predmety. Darujte bezpečnosť.

Zverejnený

S príchodom jesene sa pomaly, ale isto skracujú dni. Večery sa stávajú dlhšími, a ak mal človek počas leta chuť výjsť si po práci na prechádzku, či nebodaj okúpať sa k vode, jeseň toto idilické obdobie končí. V tomto období netreba zabúdať na bezpečnosť a to na svoju, bezpečnosť kolegov a samozrejme aj bezpečnosť našich klientov a zákazníkov. To všetko samozrejme z altruistických dôvodov, ale povedzme si to na rovinu - bez nich by nám biznis nefungoval. V tomto blogu sa teda pozrieme na bezpečnosť, ktorú nám zlepšia reflexné prvky, doplnky a oblečenie. 

 

Reflexné prvky a oblečenie na cestách

Predtým, ako sa vydáme na neosvetlenú cestu, uvedomme si aspoň základný fakt. Najmenej ma bude vidno, ak budem oblečený v čiernom. Čo ale ďalšie farby? Ako sú na tom s viditeľnosťou? Ešte pripomínam, že sa rozprávame o bežnej farebnosti a nie o extrémne svetlých, alebo tmavých odtieňoch. Po čiernej je ďalšou menej bezpečnou farbou modrá (Zdroj ibesip.cz). Svietiace auto ma takto oblečeného uvídí vo vzdialenosti približne 18 metrov. Ak budem oblečený v červenej, bude to 24 metrov, v žltej 37 metrov a ak budem mať na sebe biele ľanové nohavice a košieľku čerstvo vypranú v nemenovanom pracom prostriedku, tak ma bude vidno už z 55 metrov. Ako vidíte na výbere farby oblečenia záleží a nie je to len vec módy :)

 

 

Reflexná vesta - viditeľnosť až 200 metrov! 

Mať žiarivo čisté oblečenie je síce preventívny prvok pasívnej bezpečnosti na cestách ako pre chodcov, tak aj pre cyklistov, ale nedá sa to porovnať s reflexnou vestou. Ak ju máte na sebe, tak ste aj v noci viditeľný až na vzdialenosť 200 metrov. Na takú vzdialenosť šofér stihne zaregistrovať objekt na, alebo pri ceste, a adekvátne zareagovať znížením rýchlosti, alebo úpravou smeru jazdy. Ja som neodolal a spravil som si vlastný test. Obliekol som sa do čiernej farby, dal som si na seba aj reflexnú vestu a natočil som demonštratívne video.

 

  

Reflexné vesty nielen na cesty

Reflexná vesta je praktickým reklamným predmetom nielen na zvýšenie bezpečnosti na cestách, ale v zamestnaniach, kde je kvôli bezpečnosti vyžadovaná dostatočná viditeľnosť. Príkladom sú stavby, kde odporúčame hľadať vesty s certifikátom ISO. Napríklad takúto vestu, alebo bezpečnostnú vestu Core. Reflexné oblečenie nájdete u nás v eshope v rubrike Reflexné oblečenie.

 

Reflexné doplnky

Zlepšiť bezpečnosť chodcov, cyklistov, zamestnancov, alebo detí je určite záslužný čin. Veľký výber reflexných reklamných predmetov, vám umožní zvoliť ten správny pre vašu cieľovú skupinu. Jedným z najpopulárnejších reflexných reklamných predmetov je reflexný pásik,  ktorému sekundujú rôzne blikajúce náramky na nohu, či ruku, ktoré sú vhodné najmä pre aktívnych športujúcich ľudí. 

Deti v škôlkách a na prvom stupni ZŠ chráni napríklad takáto detská bezpečnostná sada reflexných doplnkov, alebo aj praktická baterka s odrazkou na aktovku, alebo baterka ako prívesok.

S reflexnými prvkami nájdete v našej ponuke aj dáždnik, čiapky, alebo aj ľadvinku, a veľa iných doplnkov.

 

 

Ak chcete ukázať, že vašej spoločnosti záleží na bezpečnosti, určite odporúčame aj potlač reflexných doplnkov vašim logom. 

 

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt