Vianočné korkové prestieranie s potlačou

Zverejnený

Ak hľadáte prestieranie s potlačou, tak ste na správnom mieste. Môžete si vybrať hneď z niekoľkých druhov prestierania, ktoré sú z rôznych materiálov ako je korok, plast, textílie a ďalšie. Zároveň si môžete nechať prestieranie potlačiť svojim logom, aby upútalo pozornosť.

Personalizované prestieranie potom môžete využiť na akciách, večierkoch, festivaloch, reštauráciách, kaviarňach či bufetoch.

Pokračovanie

Máme tiež na výber z prestierania pre deti, ktoré je vlastne veľkou omaľovánkou, ktorú si môžu deti vyfarbiť či vianočnú sadu SUSHI, kde nájdete japonské servírovanie do každej domácnosti.

Skvelá vianočná atmosféra prebieha hlavne pri stole, kde si spoločne s rodinou pochutnávate na tradičných pokrmoch a dezertoch s cukrovinkami. Preto je veľmi dôležité, aby bol vianočný stôl krásne prestretý, aby hral na rovnakú notu ako uvoľnená atmosféra. Z tohto dôvodu odporúčame, aby ste sa pozreli aj na ďalšie stolovacie potreby ako sú obrúsky, príbory, taniere a poháre, ktoré vás určite očarujú.

Marketingové využitie korkového prestierania na stôl s vlastnou potlačou


Napíšeme vám pár bodov pre lepšiu predstavu ako také korkové prestieranie využiť v marketingovej stratégii, takže sa môžete nechať inšpirovať.

Povedomie o značke. Či už bude korkové prestieranie s vašou potlačou kdekoľvek, tak zvýši povedomie o vás a vašej značke. Vďaka tomu posilníte vnímanie vašej značky u zákazníkov a celkovo v spoločnosti.
Unikátny design. Korkové prestieranie s potlačou si navrhnite tak, aby najviac kričalo vaše meno a ciele vašej značky. Vďaka tomu môže zákazník odhadnúť vaše hodnoty, alebo potlač môžete prispôsobiť na konkrétne akcie či sviatky a ročné obdobia (Veľkonočné prestieranie, Vianočné, Silvestrovské atď.).
Súčasť reštaurácie a atmosféry. Pokiaľ vlastníte podnik ako reštauráciu, kaviareň či krčmu, tak vaši hostia a zákazníci určite ocenia zjednotenosť a dekorácie, ktoré môžu byť práve korkové prestieranie. Poskytuje profesionálny a koordinovaný vzhľad a zároveň poskytuje propagáciu vašej značky.
Propagačný darček. Korkové prestieranie s potlačou môžete využiť ako darček na nákup, bonusový sortiment či ako merch, pokiaľ máte tematickú tvorbu, ktorá sa týka napríklad varenia a pečenia. Vďaka tomu získa váš zákazník štýlov predmet, ktorý bude s vami či vašou značkou spojený.
Podpora udržateľnosti a ekológie. Korkové prestieranie je vyrobené ako už názov napovedá z korku, a to znamená, že je vyrobené z prírodného materiálu, ktorý je ekologicky šetrný. Vďaka tomu a potlači navyše ukážete, že vám a vašej značke záleží na životnom prostredí a nie je vám jedno, čo sa okolo vás deje.
Súťaže a akcie. Ak ste na nejakej akcii so svojim tímom (napríklad festival jedla) a chcete zaujať, potom sú korkové prestieranie práve pre vás. Tiež ak organizujete nejaké súťaže, ktoré sa točia okolo jedálenských stolov, ako napríklad súťaže jedákov, potom je prestieranie skvelé pre zjednotenie atmosféry, aby si vás diváci zapamätali lepšie.
Darček pre partnerov a zamestnancov. Korkové prestieranie s potlačou môže byť aj viac luxusné, alebo ho darovať v sete s nejakým riadom, ako napríklad pohárikov s bambusovými či korkovými prvkami. Týmto spôsobom posilníte vzťahy a ukážete svoju vďačnosť za prácu a spoluprácu.


Toto boli len niektoré z možností, ako môžete využiť korkové prestieranie s potlačou v marketingovej stratégii. Nechajte sa inšpirovať a premyslite si akú správu chcete potlačou na prestieranie oznámiť.

Pokiaľ potrebujete pomôcť, tak nás neváhajte kontaktovať, alebo napíšte na náš online chat, kde sa rýchlo spojíme as radosťou vám poradíme. Prajeme krásne sviatky nielen pri prestretom stole a rodinnú pohodu ❤️

Sada 4 korkových podtácok VS MARIOKA

Sada 4 korkových podtácok VS MARIOKA - Reklamnepredmety
553 €
Detail

Korková podložka pod pohár

Korková podložka pod pohár - Reklamnepredmety
040 €
Detail

Korková podložka na stôl

Korková podložka na stôl - Reklamnepredmety
390 €
Detail



Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka okrem toho, že je naše firemné slniečko, je aj blogerka a na svojom blogu uverejňuje okrem cestovania aj chutné recepty a typy na skvelé prírodné produkty. Zo sociálnych sieti má najradšej Instagram.

Vytvoriť rýchly dopyt