Vianočné plechovky s potlačou

Zverejnený

Vianoce sú skvelá doba na trávenie času s rodinou a priateľmi. Práve preto sú plechovky s vlastnou potlačou ideálnou reklamou či potešením. Môžete ich využiť na rôzne firemné akcie, večierky a slávnosti, alebo na rodinné udalosti, oslavy a výročia.

ukážky plechoviek s vianočnou a novoročnou tematikou, keď si firmy dajú opraviť plechovky pre partnerov alebo zamestnancov alebo klientov s tým že na plehcovke je pf 2023 a nejako moto alebo ich tam prajeme vám krásne prežitie vianoc, alebo je tam podakovanie, alebo vianocna foto vtipna s logom firmy

Marketingové využitie reklamných plechoviek s vlastnou potlačou


V nasledujúcej časti článku rozoberieme v bodoch marketingovú stratégiu plechoviek s potlačou. Nechajte sa inšpirovať.

  1. Branding a povedomie o značke. Vďaka originalite reklamy na plechovkách sa ľudia pozastavia nad jej brandingom. Reklamné plechovky totiž poskytujú ideálnu príležitosť na posilnenie firemného mena a značky. Na plechovku si nechajte natlačiť vaše logo, slogan, alebo napríklad fotografiu. Budete tak jednoduchšie rozpoznateľní a zapamätateľní.
  2. Mobilná reklama. Plechovky sú niečo ako fľaše. Vezmete ich so sebou kamkoľvek a pijete z nich aj na verejnosti. Práve vďaka tomu sa z plechoviek stáva takzvaná „chodiaca reklama“. Plechovky môžete predávať alebo darovať na festivaloch, kluboch, párty, veľtrhoch a ďalších zaujímavých akciách. Vďaka prenosnosti sa vaša plechovka dostane aj medzi širšiu verejnosť a vďaka tomu môžete získať nových zákazníkov, pretože sa jedná o originálnu reklamu. Takže sa reklamných plechoviek rozhodne nebojte.
  3. Zanecháva dojem. Pokiaľ plechovky využijete ako darček, odmenu či súčasť výhry v súťaži, tak sa stane lacným ale účinným reklamným predmetom, ktorý si ľudia zapamätajú. Pre ich výborné plnenie si ich potom zákazníci budú môcť od vás aj zakúpiť a tým budú na verejnosti zvyšovať povedomie o vašej značke. Reklamná plechovka sa tak stane mobilnou reklamou, ktorá je praktická aj na cesty.
  4. Obmedzenosť, a teda vzácnosť. Môžete si ich nechať vytvoriť sezóne, čo znamená, že budete mať limitované edície a ľudia ich budú môcť zbierať rovnako ako rôzne kartičky. Je množstvo zberateľov plechoviek a pokiaľ budete cieliť na ne, tak vytvorte špeciálny motív na potlač s ktorým sa potom budú chváliť na sociálnych sieťach. Vďaka tomu sa znova dostanete do povedomia a môže to pritiahnuť vašich potenciálnych budúcich zákazníkov. Tak buďte originálne a plechovky využite s radosťou.
  5. Ekologickejšie alternatíva. Plechovky síce sami o sebe ekologické nie sú, ale rozhodne sú ekologickejšie ako plastové fľaše. U plechoviek je totiž viac materiálu, ktorý sa dá znova použiť. Pokiaľ budete cieliť týmto smerom, tak to nezabudnite spomenúť, pretože v dnešnej dobe by vám to mohlo priniesť veľa nových verných zákazníkov a záujemcov o vaše služby.


Toto boli tie najdôležitejšie a najbežnejšie body marketingovej stratégie pri reklamných plechovkách s vlastnou potlačou. Buďte kreatívni a originálni a vymyslite aj nové lepšie spôsoby propagácie. Prajeme úspešné obchody.

Náplne do plechovky s potlačou


Naplniť si ju môžete nechať hneď niekoľkými nápojmi, ale najčastejšie sa plnia perlivou vodou, energy drinkom alebo pivom. ladova kava, izotonicky napoj, stolna voda   , vynni strik, hroznový must, proseco,  jablcna stava,

Plechovky môžete využiť aj ako darček pri kúpe vo vašom obchode. Ďalej tiež ako darček namiesto cukríka pri návšteve na recepcii a mnohé ďalšie.

Môžete plechovky využiť aj ako vlastný merch, ktorý si ľudia budú kupovať na vašich akciách. Zároveň pokiaľ ste spoločnosť, ktorá organizuje rôzne koncerty, tak tieto plechovky môžete predávať, pretože drink na fesťáku či koncerte príde vždy vhod. Zároveň je plechovka práve na tieto akcie veľmi praktická, pretože nemusíte riešiť nádobu v ktorej drink bude.

Na vianočné akcie sa plechovky hodia tiež, pretože si ich môžete nechať vianočne obrandovať a položiť na stôl. Aj rodinné oslavy sa môžu tešiť z takého darčeka, ktorý na sebe môže mať fotku celej vašej rodiny.

Pokiaľ by vás zaujímali aj iné produkty, ktoré sú spojené s nápojmi tak sa nezabudnite pozrieť aj na naše ďalšie kategórie, kde ponúkame kvalitné produkty ako napríklad termohrnček, termofľaša, fľaša, reklamné nápoje, reklamný alkohol a mnohé ďalšie.

Pokiaľ by ste potrebovali poradiť ohľadom potlače alebo čohokoľvek ďalšieho či už sa to týka plechoviek alebo nie, tak nás neváhajte kontaktovať, alebo sa s nami spojte cez online chat, kde vám radi pomôžeme s výberom. Prajeme vám príjemné sviatky a rodinnú pohodu pri skvelom nápoji ❤️.

Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka okrem toho, že je naše firemné slniečko, je aj blogerka a na svojom blogu uverejňuje okrem cestovania aj chutné recepty a typy na skvelé prírodné produkty. Zo sociálnych sieti má najradšej Instagram.

Vytvoriť rýchly dopyt