Vianočná termoska, vianočný termohrnček

Zverejnený

A máme to tu. Chladné dni, kedy by človek najradšej zostal v pohodlí domova, ale nejde to. Vonku mráz a človek by najradšej od rána do večera pil iba teplé nápoje. No a prečo nie?

S našimi termoskami a termohrnčekmi si svoj teplý nápoj môžete vziať kamkoľvek.

Pokračovanie

Vianočná termoska s potlačou, termohrnček s potlačou


Či už vlastníte cestovnú či turistickú kanceláriu, organizujete vianočné či zimné trhy, chodíte rybárčiť či skrátka chcete svojim zamestnancom vo firme dopriať to najlepšie, potom sú termosky presne pre vás. Môžete ich nechať potlačiť vlastným logom a motívom, ktorý na termohrnček tlačíme rôznymi technikami: UV digitál, laser, tampónová tlač

Vyberte si z mnohých veľkostí, farieb, materiálov a funkcií.

Na výber máte z desiatok možností, či už termosky v rôznych sadách alebo luxusných značiek, alebo skrátka vzhľadovo krásne a zároveň praktické.

Vianočná reklamná termoska, vianočný reklamný termohrnček

Vianočná atmosféra stúpa, no a čo by to bolo za vianoce bez punču či grogu? Takto si môžete svoj nápoj vychutnávať na vianočných trhoch tak dlho, ako len chcete, pretože s našimi termohrnčekmi vám určite nevychladne. No a vďaka potlači je hrnček krásne personalizovaný a stáva sa chodiacou reklamou, ktorá zaujme nejedny oči.

Marketingové využitie pri termoskách s vlastnou potlačou, termohrnčekmi a termofľaškami


Vypíšeme vám pár najdôležitejších bodov na inšpiráciu, ako by ste mohli termosky, termohrnčeky a termofľaše využiť.

Propagačný darček. Termosky a termohrnčeky môžete využiť ako skvelý propagačný darček, ako sme už na začiatku spomínali. Ponúknite ich zákazníkom, zamestnancom či obchodným partnerom ako bonusový produkt či súčasť marketingových kampaní. Vďaka tomu nikomu neunikne pozornosť a dáte praktický darček, ktorý poteší každého. Ľudia si ho budú všímať a potlače na fľaši taktiež.
Mobilná reklamná plocha. Rovnako tak ako "chodiaca reklama" na dáždniku, taškách či batohoch je aj termofľaša a termohrnček skvelým reklamným produktom, ktorý poteší a upúta pozornosť. Ľudia, ktorí budú tento produkt mať ho budú nosiť so sebou a tým budete na obdiv viacerým ľuďom a to pre vás znamená väčší dosah a viditeľnosť.
Diferenciácia od konkurencie. Vďaka potlači na termoskách a termohrncoch môžete váš podnik či firmu odlíšiť od širokej konkurencie. Vytvorte teda unikátny dizajn či oznámenie, ktoré chcete aby pritiahlo pozornosť zákazníkov.
Zákaznícka lojalita. Pokiaľ vlastníte napríklad kaviareň, tak môžete vytvoriť program, kedy zákazník dostane kartičku, a pokiaľ bude mať odškrtnutý určitý počet návštev s vašim personalizovaným termohrnčekom, tak dostane zľavu, alebo darček. Takých možností je nepreberné množstvo a toto je iba tá najprofláklejšia metóda, ktorou si zaistíte lojalitu zákazníkov.
Cestovanie a outdoor akcie. Termosky a termohrnčeky sú ideálne na cestovanie, a to prevažne v zime a na outdoor aktivity. Pokiaľ ste turistická či cestovná agentúra, tak je termoska ideálnym reklamným produktom práve pre vás. Nielen, že budú fungovať ako reklama, ale aj poskytnú praktickú hodnotu na cestách.
Predajný produkt. Každý merch dnes obsahuje hrnčeky, takže pokiaľ túžite po originalite, tak siahnite po termoskách, ktoré sú trendy. Môžete si vďaka termoskám tiež rozšíriť sortiment a predávať ich vo vašich kamenných predajniach či na eshope.


No a nakoniec si dajte záležať na potlači, aby vyžaroval a hlásal všetko, čo chcete oznámiť zákazníkom a budúcim zákazníkom. Neberte to na ľahkú váhu a buďte originálni.

Pokiaľ by ste potrebovali poradiť, potom nás neváhajte kontaktovať, alebo sa s nami spojte cez online chat, kde vám radi pomôžeme.

Prežite sviatky s teplým nápojom, či už je to káva, čaj alebo alkohol a my prajeme šťastné Vianoce a rodinnú pohodu ❤️

Termoska URSUS

Termoska URSUS - Reklamnepredmety
1936 €
Detail

Termoska NANDA

Termoska NANDA - Reklamnepredmety
1279 €
Detail

termoska

termoska - Reklamnepredmety
1000 €
Detail

Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka okrem toho, že je naše firemné slniečko, je aj blogerka a na svojom blogu uverejňuje okrem cestovania aj chutné recepty a typy na skvelé prírodné produkty. Zo sociálnych sieti má najradšej Instagram.

Vytvoriť rýchly dopyt