Vianočná zástera s potlačou

Zverejnený

Vianočná zástera, vianočný darček


Vianoce sú časom pohody a časom pre rodinu, avšak každoročná panika ohľadom vianočných darčekov postihuje veľkú väčšinu populácie. Ako nájsť ten správny darček? Bude tento produkt vhodný? Čo dať zamestnancom? To sú všetko otázky, ktoré si kladie veľa ľudí, a preto sa poďme pozrieť na to, aká vhodná je zástera ako vianočný darček.

Naše zástery sú v rôznych farbách, materiáloch, strihoch, ale aj s odlišnými potlačami. Keďže zvládneme mnoho rôznych techník, vďaka ktorým tlačíme, tak je dôležité si vybrať podľa vašich preferencií a špecifík. Pokiaľ si však nie ste istí, tak nás neváhajte kontaktovať, alebo sa s nami spojiť v online chate, kde vám radi poradíme.

Veľkou výhodou našich záster je rozmanitosť tlače, pretože si môžete vybrať z transferu, digitálneho transferu, sieťotlače či výšivky. Každá technika ponúka iné výhody a vzhľad, preto pokiaľ si nie ste istí výberom techniky, môžete sa pozrieť na naše články o tlačových technikách, alebo sa s nami spojiť.

Inšpirujte sa zásterami, ktoré sme vyrobili pre našich klientov:

Pokračovanie


Pracovná zástera, pracovný odev


Zástera je ako pracovný odev už taká klasika, avšak najčastejšie je spájaná s kuchármi a pekármi, avšak jej využitie je oveľa pestrejšia. Napríklad kováči, sklári, automechanici, záhradníci, domáci majstri a mnohí ďalší. Toto je len kvapka v mori, a preto je zástera skvelým darčekom, ktorý nielen poteší, ale bude aj veľmi praktický.

Zástery sa využívajú aj vo výtvarných odvetviach, kedy ich využívajú artisti alebo napríklad umelecké školy a kurzy. Preto pokiaľ máte podnik či firmu, kde by sa zástera mohla hodiť, tak rozhodne neváhajte. Vaši zamestnanci budú radi, že nemusia špiniť svoje oblečenie, alebo si každý deň meniť pracovný úbor a vy tak máte reklamný produkt, ktorý si môžete nechať personalizovať.

Marketingové využitie záster s potlačou


V nasledujúcich bodoch vám vypíšeme tie najdôležitejšie a najzaujímavejšie marketingové využitie.

Branding. To znamená, že zástery s potlačou vám poslúžia ako efektívny nástroj na propagáciu vašej značky a zvýšenie povedomia o identite značky a jej rozpoznateľnosť.
Reklamný nástroj (predmet). Ako sme už vyššie spomenuli, tak zástery slúžia ako reklamná plocha hlavne vďaka svojej veľkosti. Tiež by sa dalo povedať, že ľudia, ktorí napríklad v podniku pracujú a majú na sebe zásteru s potlačou, tk slúžia ako „živá chodiaca reklama“.
Zamestnanecká identita. Pracovné zástery s potlačou môžu slúžiť ako súčasť firemného oblečenia pre zamestnancov v rôznych odvetviach (reštaurácie, kaviarne, obchody, krčmy atď.). Vďaka tomu posilníte firemnú identitu a docielite jednotný a profesionálny vzhľad.
Propagačný darček. Zástery môžete využiť aj ako reklamný darček, ktorý môžete rozdávať na veľtrhoch, akciách alebo ako súčasť marketingových kampaní. Týmto spôsobom určite získate pozornosť a zároveň darujete praktický predmet vhodný do každej domácnosti.
Diferenciácia od konkurencie. Použitím záster s potlačou môže pomôcť vášmu podniku odlíšiť sa od konkurencie. Vytvoríte tým unikátny dizajn alebo oznámenie, ktoré pritiahne zraky a zaujme vašich zákazníkov.
Súťaže a akcie. Ak ste na nejakej akcii so svojim tímom (napríklad festival jedla) a chcete zaujať a vyzerať zjednotene, potom sú zástery s potlačou ideálnym produktom a reklamný predmet práve pre vás. Tiež ak organizujete kulinárske a podobné súťaže, tak môžete súťažiaci rozlíšiť personalizovanou zásterou s ich menom a zároveň vaším logom.
Merch. Pokiaľ prevádzkujete firemný obchod alebo vlastný e-shop, môžete ponúkať zástery s potlačou ako svoj merch, ktorý zákazníci môžu zakúpiť. Týmto spôsobom vás vaši fanúšikovia môžu podporiť a vy tým špecifikujete vašu tvorbu, ktorú robíte.


Toto boli len niektoré z možností, ako môžete využiť zástery s potlačou v marketingovej stratégii. Nechajte sa inšpirovať a premyslite si akú správu chcete potlačou na zástere oznámiť.

Môžete si vybrať vhodný motív nielen s tematikou Vianoc a pridať vaše logo a tým vznikne reklamná plocha, ktorá priťahuje pozornosť.

Pokiaľ budete potrebovať pomôcť pri výbere materiálu, tak sa na nás obráťte, pretože my vieme, že je naozaj dôležité zvoliť vhodnú potlač a materiál pri dennodennom používaní. Veríme, že budete spokojní vy aj obdarovaní s našimi prémiovými zásterami z kvalitných materiálov.

Prajeme vám rodinnú pohodu a šťastné sviatky ❤️

Kuchynská zástera CARA

Kuchynská zástera CARA - Reklamnepredmety
779 €
Detail

Kuchynská súprava SENEFA

Kuchynská súprava SENEFA - Reklamnepredmety
1483 €
Detail

Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka okrem toho, že je naše firemné slniečko, je aj blogerka a na svojom blogu uverejňuje okrem cestovania aj chutné recepty a typy na skvelé prírodné produkty. Zo sociálnych sieti má najradšej Instagram.

Vytvoriť rýchly dopyt