Všetci nás milujú

Zverejnený
Populárne produkty teraz výhodnejšie!
Existuje ktegória produktov, ktoré sú stabilne umiestnené v našom sortimente na tých najvyšších priečkach.  Medzi tieto produkty jednoznačne a dlhodobo patria aj zápisníky, perá a personalizované šnúrky na krk s kovovou karabinkou. Práve preto sme pre vás pripravili akciu, ktorá ešte viac zatraktívni tieto produkty a vy tak budete môcť byť zas o krok bližšie k svojim klientom a zamestnancom. Nech sa páči.

Šnúrka na krk s karabinkou
{rgx:save:0}

Jeden z najviac používaných reklamných predmetov a len málokto si uvedomuje, že šnúrka na krk je staršia, ako vynález kolesa. Či organizujete konferenciu, festival, alebo máte zamestnancov, ktorí si zavesia na šnúrku s karabinkou svoje firemné ID, viete, že je to fantastický nosič vášho loga. 
 
AKCIA:
Pri objednávke 200ks získate potlač na šnúrku zadarmo.
Akcia platí od 25.3.2019 do 31.3.2019.
O druhoch potlače a použitých materiáloch sa informujte u našich obchodníkoch.
 
 

Zápisník a k nemu kovové pero

Nerozlučná dvojica! Zápisník a pero sú napriek nástupu digitálnych technológií stále s nami a nechystajú sa do dôchodku. Rozhodli sme sa, že spojíme kvalitný zápisník s kvalitným hliníkovým perom do kvalitného balíku, kde dostanete pero zadarmo. 
 
AKCIA:
Pri objednávke 100 kusov zápisníkov Squared, hliníkové pero Heather ku každému zápisníku. Spolu len za 310€!
Akcia platí od 25.3.2019 do 31.3.2019.
Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt