Spolu na cestách

Zverejnený
Akcia pre začiatok jari. Cestovná fľaša a bluetooth reproduktor sa stanú príjemnými a užitočnými spoločníkmi vašich klientov a zamestnancov na cestách necestách.

Cestovná fľaša
{rgx:save:0}

Vlastná cestovná fľaša je v súčasnosti dôležitým eko doplnkom každého moderného človeka. Prestať byť závislý na kupovaní balenej vody je znakom ekologickej uvedomelosti a spoločenskej zodpovednosti. Takáto fľaška je každodenným spoločníkom či v práci, alebo na cestách a jej výhody sú nesporné - dlhá trvanlivosť a odolnosť. Fľaša môže byť aj nositeľom loga firmy a byť tak súčasťou života pre mnohých ľudí. Cestovná fľaša je vyrobená z tritanu a má nerezový vrchnák. Objem fľaše je 300 ml.
AKCIA:
Pri objednávke 120 kusov zľava 50%.
Akcia platí od 18.3.2019 do 31.32019.


{rgx:save:1}
Praktický spoločník na cesty premení mobilný telefón na handsfree reproduktor do auta, či spríjemní chvíle s kolegami a priateľmi pri kvalitne prehrávanej hudbe na spoločných akciách a výletoch. Reproduktor je vyrobený z materiálu ABS s pogumovaním. Batéria Li-Ion 3.7V 800mAh je súčasťou balenia. Reproduktor tak isto disponuje funkciou FM rádia.
AKCIA:
Pri objednávke 30 kusov zľava 20% a jednofarebná potlač v cene!
Akcia platí od 18.3.2019 do 31.3.2019 a len pre objednávku 30ks.



Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt