Vianočná igelitová taška s potlačou

Zverejnený

Premýšľate čím osloviť zákazníkov na Vianoce? Tak čo tak si navrhnúť sviatočné igelitové tašky, ktoré potešia nejedného zákazníka. Taška je totiž chodiaca reklama za skvelú cenu.

Nákupná taška je jedným z najpredávanejších reklamných predmetov a väčšina domácnosti aspoň jednu doma vlastní rovnako tak, ako perá. Nájde svoje praktické využitie a pri kvalitnom materiáli je aj znovupoužiteľná.

U nás si môžete vybrať z rôznych veľkostí a materiálov, ktoré si necháte potlačiť motívom a vašim logom, a preto je veľmi ľahké vytvoriť vianočnú tematickú tašku.

Pokiaľ by ste svoj sortiment chceli rozšíriť ešte o niečo navyše, potom odporúčame aj plátenky a iné textilné tašky, ktoré sú udržateľnejšie a dajú sa aj prať. Pokiaľ by takáto plátenka bola ešte k tomu tematicky ladená, potom by našla svoje využitie aj ako doplnok bežne do mesta.

Igelitové tašky sú v dnešnej dobe bežnou súčasťou väčšiny domácností, a preto sú vhodné do vašich podnikov, pretože ich ľudia poznajú a bežne využívajú. Ak sa pohráte so zaujímavým vianočným motívom, tak ľuďom vykúzli úsmev na tvári a rozšíri pozitívne povedomie o značke.

Marketingové využitie pre igelitové tašky s potlačou


V nasledujúcich bodoch vám vypíšeme tie najdôležitejšie a najzaujímavejšie marketingové využitie.

  1. Mobilná reklamná plocha. Igelitové tašky s potlačou poslúžia ako nosiče vášho reklamného oznámenia teda "chodiaca reklama". Ako sme si už na začiatku povedali, tak ľudia, ktorí nosia igelitovú tašku s vašim logom, budú prechádzať verejnými priestormi a tým vystavovať vašu značku väčšiemu množstvu zvedavých ľudí.
  2. Propagačný darček. Igelitové tašky s potlačou môžu byť rozdávané ako propagačné darčeky na veľtrhoch, akciách alebo ako súčasť marketingových kampaní. Týmto spôsobom môžete získať pozornosť a súčasne poskytnúť užitočný a praktický predmet spojený s vašou značkou.
  3. Ekologický prístup. Ponúkame aj igelitové tašky, ktoré sú vyrobené z recyklovaných materiálov a tým dokážete, že vaša značka dbá na životné prostredie a čo sa okolo vo svete deje.
  4. Diferenciácia od konkurencie. Vďaka použitiu personalizovaných igelitových tašiek sa odlíšite od väčšiny, pretože budú s potlačou loga, motívu či sloganu vašej firmy. Pokiaľ vytvoríte módny a štýlový dizajn, tak aj prilákate nových zákazníkov.
  5. Online marketing. Pokiaľ vytvoríte komunitu, ktorá sa k vám bude vracať, tak môžete na sociálnych sieťach vytvoriť aj súťaže či challenge. Napríklad vyzvite ľudí aby fotili svoje tašky s potlačou a nákupom v ňom, a vy potom môžete vybrať výhercu, ktorého zdieľate, alebo mu poskytnete zľavový kód či poukaz.
  6. Distribúcia marketingových materiálov. Tašky s potlačou môžu slúžiť ako nosiče na ďalšie reklamné predmety ako sú letáky, katalógy či vzorky a vy tým budete šíriť povedomie o vašej značke a produktoch.


Toto boli len niektoré z možností, ako môžete využiť igelitové tašky s vlastnou potlačou v marketingovej stratégii. Nechajte sa inšpirovať a premyslite si akú správu chcete potlačou na taške oznámiť.

Ak potrebujete poradiť, potom neváhajte a kontaktujte nás alebo nám napíšte na online chat, kde vám radi pomôžeme. Veríme, že budete spokojní a objednáte znova.

Prajeme vám príjemné sviatky a rodinnú pohodu ❤️

Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka okrem toho, že je naše firemné slniečko, je aj blogerka a na svojom blogu uverejňuje okrem cestovania aj chutné recepty a typy na skvelé prírodné produkty. Zo sociálnych sieti má najradšej Instagram.

Vytvoriť rýchly dopyt