Vianočná bonboniéra

Zverejnený

Hľadáte darček, na ktorý budú mať vaši klienti chuť 365 dní v roku? Po ktorom sa im budú zbiehať sliny? Potom sú reklamné bonboniéry to pravé pre vás. Majú širokú škálu využitia, pretože kto by nemiloval čokoládu? Zároveň sú neobyčajným, ale veľmi vhodným darčekom pre každého.

Pokračovanie

Reklamná bonboniéra, reklamná čokoláda


Milovníci kvalitnej čokolády či praliniek sa po tomto dare budú môcť utĺcť a to ešte nie je všetko, pretože si krabičku aj samotné produkty môžete nechať potlačiť vašim logom, sloganom či fotografiou. Logo vám môžeme natlačiť ako na balenie, tak aj na samotnú čokoládu plnofarebnou jedlou reklamnou potlačou.

Reklamné sladkosti


Vybrať si môžete z rôznych štýlov krabičiek a balenia, ale aj zo samotnej čokolády, a tak si teda môžete zostaviť celú bonboniéru podľa vašich predstáv. Na výber máme z rôznych čokolád či už horkých, mliečnych alebo bielych a samozrejme aj náplní do kvalitných a ručne vyrábaných praliniek.

Pokiaľ vás bonboniéra oslnila, potom sa nezabudnite pozrieť aj na naše kategórie vianočných darčekov a vianočných sladkostí, kde nájdete podobné dobroty. Ponúkame v nich napríklad karamelky, perníčky, vianočné pečivo, džemy, medové výrobky a mnohé ďalšie.

Vianočná atmosféra je úzko spätá s jedlom a maškrtením, a preto sú bonboniéra a celkovo čokolády veľmi vhodným darčekom, či už je myslený pre ženu pre mužov na večierku, svadbe alebo inej oslave.

Marketingové využitie darčekových bonboniér


V tomto odseku sa v bodoch zameriame na marketingovú stratégiu bonboniér, tak sa nechajte inšpirovať.

  1. Propagačný darček. Bonboniéry sú skvelé ako darčeky s vlastnou potlačou, ktoré môžu slúžiť práve ako propagačné darčeky napríklad pre zákazníkov, zamestnancov alebo obchodných partnerov. Vďaka personalizovanej potlači sa vaša značka dostane do podvedomia a zvýšite tým povedomie o vašej firme.
  2. Osobné vzťahy s klientmi. Darčekové bonboniéry s vlastnou potlačou môžete použiť pri budovaní lepších vzťahov s vašimi klientmi. Bonboniéry môžete darovať alebo poslať práve ako darček za spoluprácu či na Vianoce pre lepšiu atmosféru.
  3. Súťaže a akcie. Bonboniéry s potlačou sú vhodné aj ako darček do súťaží, žrebovania alebo ako darčekové predmety na firemných akciách. Týmto spôsobom budete propagovať vašu značku a zároveň potešíte budúcich zákazníkov, ktorým poskytnete sladkú odmenu.
  4. Firemný darček. Ako inak lepšie rozšíriť povedomie o vašej firme či značke ako vytvoriť reklamný darček, po ktorom sa budú môcť ľudia utĺcť? A práve preto si nechajte urobiť personalizované bonboniéry, ktoré budete rozdávať ako darček. Zákazníci a klienti sa určite s radosťou znova vrátia.
  5. Propagácia na veľtrhoch. Na burzách a veľtrhoch sa neustále točia tie isté reklamné predmety ako perá, hrnčeky, kľúčenky, tričká a tak ďalej, ale čím zaujať viac? Najlepší reklamný predmet je ten na ktorý potom človek musí ešte dlho myslieť, no a čo zapôsobí viac ako kvalitná čokoláda, ktorá roztancuje všetky vaše zmysly? Týmto spôsobom môžete pritiahnuť pozornosť a zanechať trvalý dojem na potenciálnych zákazníkov.
  6. Súčasť balíčka. Darčekové bonboniéry s vlastnou potlačou môžu báť aj súčasťou výrobkov alebo balíčkov, ktoré ponúkate. Napríklad ako darček za zakúpenie produktu či služby ako bonus. Zároveň môže slúžiť ako akčný darček pri kúpe nad určitú čiastku, no a tým dosiahnete väčšie nákupy, pretože darček zadarmo u väčšiny zákazník funguje.
  7. Propagácia na sociálnych sieťach. Môžete vytvoriť internetovú súťaž napríklad na instagrame, kde sa ľudia budú zapájať a zdieľať váš obsah medzi väčší počet ľudí a budem súťažiť práve o darčekové bonboniéry s vlastnou personalizovanou potlačou. Súťaže sú v dnešnej dobe obľúbená forma propagácie, pretože za ich reklamu nemusíte platiť, pretože si do podmienok súťaže dáte napríklad zdieľanie na ich profile, označenie priateľov do komentárov a sledovanie vášho účtu. Vďaka tomu získate nových sledovateľov a zvýšite svoj dosah.


Avšak toto bolo iba pár najdôležitejších a najznámejších bodov v marketingovej stratégii, ale nápadom sa medze nekladú. Nechajte sa teda inšpirovať a zakúpte si naše reklamné predmety v najvyššej kvalite.

Po týchto sladkostiach sa vám roztancujú chuťové poháriky a budete sa po nich môcť utĺcť. Tak čo, už sa vám zbiehajú sliny?

Pokiaľ by ste potrebovali poradiť pri výbere, tak nás neváhajte kontaktovať, alebo sa s nami spojte cez online chat, kde vám radi a rýchlo pomôžeme. Veríme, že si naše sladkosti a pochutiny zamilujete tak akoby a dobrú chuť.

Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka okrem toho, že je naše firemné slniečko, je aj blogerka a na svojom blogu uverejňuje okrem cestovania aj chutné recepty a typy na skvelé prírodné produkty. Zo sociálnych sieti má najradšej Instagram.

Vytvoriť rýchly dopyt