Do sucha!

Zverejnený
Vedeli ste, že...
uteráky slúžia na utieranie tela? Samozrejme, že ste to vedeli, ale vedeli ste že vynález uteráku sa spája s tureckým mestom Bursa, kde sa začali používať v kúpeľoch niekedy počas sedemnásteho storočia? Existuje niekoľko typov uterákov a v dnešnom newsletteri sa zameriame na tie klasické - textilné.
 

Uterák s výšivkou zadarmo

{rgx:save:0}
Reklamné predmety v podobe obrandovaného uteráku sa zídu nie len v hoteloch a väčších firmách, ale aj všade tam, kde je zvýšená potreba tohto praktického spoločníka. Vyberte si niektorý z ponúkaných uterákov v počte najmenej 50ks a získajte štýlovú výšivku na uterák zadarmo. Výšivka na uterákoch môže mať rozmer 15 cm a farbu nite si zvolíte podľa vlastných preferencií. Akcia na výšivku zadarmo trvá do 8.7.2019.

Pre viac informácií kontaktujte našich obchodníkov. Výšivky môžete aplikovať na tieto uteráky:
 
 

Sublimačný uterák s potlačou a v akciovej cene

{rgx:save:1}
Ak vás výšivka na uteráku neláka, ale radi by ste mali originálne uteráky, je tu pre vás možnosť zakúpiť si uteráky, ktoré sú vhodné na farebnú potlač. Nemusíte sa báť, sublimačná potlač je trvácna a odolná aj na tak exponovanom textile akým je uterák. 
Potlač na tento uterák je už v cene a navyše - teraz aj v akciovej. Objednajte si 50 kusov a na každom kuse uteráku ušetríte až 1,90€ (pôvodne 7,57€). Ale pozor, akcia tieto reklamné predmety trvá len do 16.6.2019!
 
 

Lisovaný uterák

{rgx:save:2}
Možno ste o tom ešte nepočuli a bude sa vám to zdať divné, ale v ponuke máme aj lisovaný textil. To znamená, že napríklad aj taký uterák vieme zlisovať do požadovaného tvaru. Po rozbalení takého uteráku je potrebné namočiť ho do vody a následne nechať vyschnúť. Uterák tak nadobudne štandardný tvar a je pripravený na bežné používanie. Pre inšpiráciu prikladáme fotku uteráku v tvare srdca. O ďalších možných tvaroch sa poraďte s našimi obchodníkmi.
 
*ceny uvádzame bez DPH
Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt