Život na pláži

Zverejnený
Vedeli ste, že...
pláže sa na rekreáciu začali využívať v 18-tom storočí? Samozrejme vtedy to bolo len pre pár vyvolených, čiže pre šľachtu. Rezorty na plážach sa začali hromadne šíriť až v polovici 19-teho storočia na pobrežiach Anglicka a na pobreží Francúzska o pol storočia neskôr.
Pre úplnosť ešte dodávame, že pláže nemusia byť len pri mori, ale môžu sa nachádzať aj na brehu riek a jazier.

Na tento týždeň sme si pre vás pripravili akcie na tieto reklamné predmety:

{rgx:save:0}
Na pláž sa bez opaľovacieho krému nechodí. Opaľovací krém s ochranným faktorom 25 v rôznofarebnom vyhotovení a praktickou karabínkou je ideálnym predmetom pre potlač logom vašej spoločnosti.
AKCIA:
Akcia platí pre objednávku 150ks opaľovacieho krému v hodnote 293,70€ (bez DPH).
Bežná cena za 150ks je 367,05€ (ušetríte až 73,5€).
Akcia je platná od 13.5.2019 do 20.5.2019.


{rgx:save:1}
Praktické plážové lehátko v rôznych farebných vyhotoveniach je ideálnym spoločníkom na viac, ako len jednu dovolenkovú sezónu. Vodeodolný materiál a praktické skladanie s uzatváraním na zips ocenia ako vaši zamestnanci, tak aj klienti. Poraďte sa s našimi obchodníkmi o vhodnej potlači.
AKCIA:
Akcia platí pre objednávku 100ks plážových lehátok v hodnote 315€ (bez DPH).
Bežná cena za 100ks je 420€ (ušetríte až 115€).
Akcia je platná od 13.5.2019 do 20.5.2019.

Sada letných hrier

{rgx:save:2}
Chvíle na pláži sú neodmysliteľne spojené nie len s opaľovaním, ale aj s aktívnym oddychom a športovými aktivitami. Ideálnym spoločníkom bude preto taška so športovými potrebami, ktoré majú radi všetci. Frisbee tanier, plážové rakety s loptičkou a nafukovacia lopta spríjemnia chvíle na pláži. Pripomeňte sa svojim klientom, biznis partnerom, či zamestnancom aj počas dovolenky vďaka reklamným predmetom, ktoré sú ideálnym nosičom loga vašej spoločnosti.


Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt