Zacieľte na technologických nadšencov!

Zverejnený

Chcete investovať do reklamných predmetov efektívne a zacieliť na vašu technologickú cieľovú skupinu, ktorá používa na dennej báze (niekedy aj minútovej) mobily a počítače? Skúste doplnky k mobilom a tabletom a uvidíte, že Vaši klienti a obchodní partneri si nezabudnú spomenúť v tej správnej chvíli práve na vás. 

 

Prečo sú doplnky k mobilom a tabletom skvelým reklamným predmetom?

Na výber je obrovské množstvo rôznych zlepšováčikov a praktických pomocníkov. Vaše logo tak nezapadne prachom a bude sa navždy spájať s originálnym darčekom.

  

Určite si svoju cieľovú skupinu

Zacieľte správne na cieľovú skupinu, pre ktorú je reklamný predmet určený. Najprv si zodpovedzte, či sa reklamný predmet stane darčekom pre klienta, alebo to bude dar pre obchodného partnera. Tomu prispôsobte aj úvahu o cenovej hladine v ktorej sa chcete orientovať. Spravidla platí, že klientom dávame malé darčeky, napríklad ako odmenu za objednávku. Tieto darčeky majú spôsobiť dva efetky:

  • Prvý je príjemné prekvapenie, čím sa nadviaže bližší vzťah s klientom.
  • Druhým efektom je neustále sa pripomínanie vďaka praktickému reklamnému predmetu. Zvyšuje sa tak pravdepodobnosť, že klient u vás nakúpi, alebo využije vaše služby pri najbližšej príležitosti znova.

Ak potrebujete darček pre svojho obchodného partnera, skúste nešetriť a darujte mu niečo hodnotné, čo využije pri svojej práci. Môže to byť praktická powerbanka, USB kľúč, ale aj kvalitný stojan na mobil. Tieto predmety vieme krásne potlačiť a zvýšiť tak vašu hodnotu v očiach vašich obchodných partnerov. Ak sa ozvete našim obchodníkom, určite Vám budú vedieť priniesť, alebo odfotiť a poslať ukážky prestížnych reklamných predmetov pri ktorých je v podstate nevyhnutný instatný wow efekt.

 

Inšpirujte sa

Keďže mobily a tablety máme skoro všetci, stávajú sa doplnky k ním ideálnym darčekom, či pozornosťou a to bez ohľadu na vek, vzdelanie, alebo nákupné zvyklosti. Uveďme si pár príkladov.

  • V letných dňoch je skvelým doplnkom mini ventilátor, ktorý sa cez usb pripája k mobilu, alebo k tabletu. To ocenia všetci a vaše logo na takomto ventilátore bude určite spoľahlivo plniť svoju propagačnú funkciu.
     
  • Audio doplnky k mobilom a tabletom potešia nie len audiofilov, ale všetkých, ktorí trávia čas na ceste do práce v autobusoch, či chôdzou. Slúchadlá sú vhodným darčekom pre tých, ktorí pracujú v open officoch, ale ocenia ich aj tí, ktorí robia z domu.
     
  • Medzi lacné a praktické reklamné predmety patria aj stojančeky na mobily a tablety. V ponuke sú lacné, ktoré plnia len tú jednu základnú funkciu stojana, ale mnohí technickí nadšenci určite ocenia aj stojančeky s bezdrôtovou nabíjačkou, či s dotykovým perom. Ženy nadchne skladací stojanček na mobil so zrkadielkom a handričkou.
     
  • Ak chcete osloviť, alebo obdarovať kuriérov, vodičov, určite sa zamyslite nad doplnkami k mobilom a tabletom, ktoré nájdu svoje miesto v autách. K dispozícii sú rôzne nabíjačky, praktické káble, či držiaky na mobily.
     
  • Chcete zaujať? Vaše logo sa môže stať súčasťou aj originálnych a užitočných doplnkov k mobilom ako sú šošovky na kameru, ktoré umožnia fotiť panoramatické zábery. Keďže fantázii sa medze nekladú, skvelým darčekom môže byť aj solárna nabíjačka v tvare kvetiny

 

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt