Vianočné sladkosti na mieru potešia každého klienta

Zverejnený

Nie všetky firmy majú tisícové rozpočty na Vianoce, ale chcú potešiť svojich verných zákazníkov, najlepších klientov, či cenných obchodných partnerov. Obdarovať ľudí, ktorí prispeli k úspechu firmy je prejav vďaky a vyjadrenie úcty a dôvery, čo je v podnikaní veľmi dôležité. Ako to zvládnuť za rozumné peniaze a darovať niečo výnimočné? Keďže ste si otvorili tento článok, asi tušíte, že sa dnes pozrieme bližšie na reklamné sladkosti.

Reklamná čokoláda

Je len málo ľudí, ktorí nemajú radi čokoládu. Je dokonca zdrojom malých príjemných "hádok" o tom, ktorá je ta naj. Horká, mliečna, s orieškami, hrozienkami, s posypom či bez? Z pomedzi všetkých reklamných sladkostí počas Vianoc, je to práve čokoláda tou, ktorá hraje prím. 

Jej popularitu nespôsobuje len chuť, ale aj to, ako rôznorodo sa s ňou dá pracovať. Môžete si nechať potlačiť obal, zvoliť si jeho veľkosť, alebo tvar. Potlačiť môžete aj samotnú čokoládu a samozrejme vymyslieť si, aký tvar by čokoláda mala mať. Nebojte sa ani veľkosti čokolády! Pre klienta sme zabezpečovali aj pol metrové kúsky a to je už, ako sami uznáte, poriadna dávka radosti a sladkosti :)

 

Medové darčeky

V časoch, keď sa v našich končinách ani len nechyrovalo o čokoláde, do Európy bola dovezená až v 16. storočí, sme predsa len na naše tradičné sladké potešenie. Toto zaľúbenie už od nepamäti zdieľame s medveďmi a vďačíme za neho včelám. Samozrejme je to med. Ten oceníme ako pri príprave jedál, tak aj na osladenie nápojov. Kvalitný med obsahuje veľké množstvo zdraviu prospešných vitamínov, minerálov, enzýmov a liečivých látok, s antibakterálnym, antioxidačným, imunostimulačným a revitalizujúcim účinkom. Vzhľadom k dlhej tradícii, neudivý ani fakt, že sme sa naučili med rôzne spracovávať a vyrábať z neho aj iné dobroty a výrobky. Pre náš región je to hlavne medovina, ktorá príjemne zahreje hlavne počas vianočného obdobia.

 

Cukríky, krovky, lízatká

Cukríky, krovky a lízatká sa zídu hlavne v zasadačkách a recepciách firiem. Nie je to teda hlavný darček, ktorý by sme dávali klientom, alebo obchodným partnerom. Je to niečo, čo má potešiť a navodiť príjemnú atmosféru. Samozrejme, najčastejšie sa volí potlač obalu cukríku, alebo lízatka, ale na okrúhlych roxorových cukríkoch a lízatkách vieme zabezpečiť aj priamo tlač cukríku.

 

Pralinky

Pralinky sa síce vyrábajú z čokolády, ale sú plné príjemných prekvapení, takže som sa rozhodol dať ich mimo čokoládu. Veď sa sami pozrite na ich rozmanitosť tvarov a farieb! Kombinujú mliečnu čokoládu s horkou, skrývajú oriešok, iné nugát, karamel, či marcipán. V balení môže byť len pár kusov, alebo to môže byť štandardne veľká bonboniéra, na ktorej si pochutná nielen obdarovaný, ale aj kolektív, či rodina.  Špeciálnou kategóriou sú osobitne balené  reklamné pralinky, ktoré už na prvý pohľad lákajú na prekvapenie, ktoré skrývajú pod papierom. Treba dodať, že práve výroba sladkostí na mieru je len málo obmedzená fantáziou. Máte skvelý nápad? Sem s ním a je vysoko pravdepodobné, že ho dokážeme zrealizovať!

 

Perníky

Len máločo sa tak spája so sviatočnou náladou, ako sú tradičné perníky a medovníky. Ak je medovník zabalený samostatne, je vhodný ako malá pozornosť. Ako samostatný darček sú vhodné väčšie balenia, ale aj väčšie kusy v rôznych tvaroch.

 

Čajové sušienky - TIP pre vianočnú atmosféru

Chcete navodiť vianočnú atmosféru vo firme aj pri pití čaju, alebo kávy? Čajové sušienky vieme potlačiť nielen logom Vašej firmy, ale v tomto období môže sviatočnú atmosféru posilniť aj potlač vianočného stromčeka na obal sušienky. 

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt