Obchodnícky špeciál. Čo na Vianoce? Vymysleli sme za vás.

Zverejnený

Zatiaľ to tak nejak vychádza, že Vianoce sú v našich luhoch a hájoch každý rok. Ak ste si to všimli, tak slušne pravidelne sa dejú 24. decembra. Dnes, teda 19.10. nás od Vianoc delí len 66 dní a to je čas, kedy musia všetky marketingové oddelenia v menších aj vo väčších firmách nabrať na obrátkach, pretože či už potrebujú darčeky, alebo reklamné predmety pre zamestnancov, klientov, obchodných partnerov, nemajú už príliš veľa času na to, aby pripravili niečo originálne, nápadité a užitočné. Ako ste na tom vy?

Aby sme vám rozhodovanie trochu uľahčili, poprosil som kolegov obchodníkov, aby mi zodpovedali jednoduchú otázku: Aký reklamný a darčekový predmet Ti príde na um, keď sa blížia Vianoce? 

 

Paulína odporúča:

Poháre a tašky

Poháre sú vhodným darčekom počas celého roka. Klasický porcelánový hrnček poteší snáď každého, ale v ponuke máme aj hrnčeky s vianočným motívom. Dať si vianočný punč práve z takého hrnčeka určite pomôže navodiť vianočnú atmosféru.

Tašky sú síce tiež celoročnou klasikou, počas Vianoc majú ale predsalen trochu inú podobu. Tašky sa používajú ako praktické zjednodušenie zabalenia darčeku. Dnes je pomerne dôležité, aby bola taška buď z recyklovaného papiera, alebo z recyklovateľného, alebo viacnásobne použiteľného materiálu. Dobrá správa je, že papier, alebo aj textil, vieme krásne obrandovať a takáto taška sa stáva nositeľom loga, alebo sloganu vašej spoločnosti. Hlavne papierové tašky sú vhodné použiť tematicky práve na potlač vianočného motívu, ale netreba sa mu vyhýbať ani pri plátených taškách.

Vianočná taška z papiera a vianočné poháre

 

Paťka odporúča:

Gadgets a vitamíny s potlačou

Najnovšie vychytávky a rôzne elektronické reklamné predmety sú vďačným darčekom, ktorí ocenia nielen technologickí nadšenci. V našich unboxingových videách si môžete pozrieť napríklad powerbanky s neskutočne pôsobivou potlačou, s parametrami, ktoré potešia každého náročného používateľa. Na výber je ale obrovské množstvo reproduktorov, slúchadiel, hodiniek, USB kľúčov, či solárnych nabíjačiek. Ak máte technologicky zameranú cieľovku, tak určite siahnite po technologických vychytávkach.

V tomto období si všetci uvedomujeme, aké dôležité je starať sa o svoje zdravie. Športovať, zdravo sa stravovať a ak je treba, doplniť aj tie správne vitamíny a minerály vo forme výživových doplnkov. Hitom posledných týždňov sú vitamíny. Sú vhodné ako benefit, dar, pre zamestnancov. S decentnou potlačou priamo na vrchnák, alebo s firemnou etiketou potešia v týchto sychravých dňoch nejedného zamestnanca a zlepšia celkovú imunitu vo vašej firme.

 

Ferro odporúča:

Praktické aj zábavné reklamné predmety

Je to síce klišé, ale každý rok sa vždy nájde niekto, komu chýba tá správna vianočná čiapka s brmbolcom. Či už budete mať vianočnú oslavu vo firme, alebo len online, s vianočnou čiapkou sa atmosféra dostaví určite skôr. Samozrejmosťou je možnosť potlače čiapky logom vašej firmy.

Vianočná čiapka s brbolcom

Vianočná čiapka s brbolcom je tak isto, ako aj fleecová bunda, darčekový predmet určený zamestnancom. Kým vianočná čiapka je predmet pre radosť, bunda má za úlohu prakticky poslúžiť počas chladných dní. Ak vaši zamestnanci, alebo kolegovia trávia časť pracovného dňa vonku, alebo v skladoch, nová a kvalitná fleecová bunda, či pršiplášť s logom, bude pre nich ceneným pracovným oblečením. 

V našej ponuke nájdete aj deky. Dali by sa považovať za praktický reklamný predmet, ale ak sú s vianočným motívom a dajú sa poskladať do podoby populárnych vianočných postavičiek, stávajú sa aj milou a zábavnou vecou, ktorá púta pozornosť. Pozrite si vianočné deky v našom eshope.

 

Michaela odporúča:

Diáre, kalendáre, pralinky

So sviatočným obdobím súvisí aj príchod nového roku. S ním sa nám spája posielanie PF kariet, nové diáre a kalendáre. Ak tie svoje ešte nemáte, určite sa prehrabte v našej ponuke a pripravte sa s dostatočným predstihom na nový rok 2021.

Ďalšou klasikou sviatočných dní sú pralinky, ktoré majú ako reklamný predmet niekoľko výhod.
1. Všetci ich máme radi.
2. Vieme ich potlačiť Vašim logom.
3. Ponúkajú nekonečné množstvo kombinácií chutí a tvarov.
 
O sladkých vianočných reklamných predmetoch som sa rozprával aj s obchodníčkou Paulou. Vypočujte si podcast.

 

Zuzka odporúča:

Darčekové koše

Obdarujte svojich obchodných partnerov darčekovými košmi a krabičkami s tými najlepšími pochutinami a sladkosťami. Perníky, čokolády, med i medovina, paštéky, ale aj klobásky, či sušené ovocie. To všetko môžeme nakombinovať do krásnej a chutnej podoby a zaslať priamo vašim klientom. Vyberte si v našom katalógu, alebo rovno zavolajte našim obchodníkom. Spolu s nami pripravíte krásny a chutný dar, na ktorý budú mať všetci krásne spomienky.

Katalóg s darčekovými košmi

 

Ľuboš odporúča:

Sety na víno a sety na syry

Sety na víno sú hodnotným a luxusne vyzerajúcim darom. Potešia všetkých milovníkov dobrých vín rovnako, ako aj doplnky a rôzne vínne príslušenstvo. Túto kategóriu určite nevynechajte.

Syry patria k vínu, takže ak už majú vaši vzácni obchodní partneri sadu na víno, je čas ich obdarovať aj sadou na syr a spríjemniť im večery pri kvalitných syroch, olivovom oleji a víne.

 

Jaro odporúča:

Nože a sviečky

Nože sú trochu out of the box vianočným darčekom a nie sú s ním žiadne žarty! Samozrejme, musíte vedieť, komu je vhodné podarovať kvalitný švajčiarsky nožík, sadu kuchynských nožov, alebo špecializovaný typ nožíka. Ak máte obchodných partnerov, ktorí dokážu oceniť kvalitný nôž, buďte si istý, že s nimi ostanete prostredníctvom svojho loga v dennom kontakte.

Malé, veľké, podlhovasté, v tvare stromčeku, či soba, neutrálne, aj voňavé, biele, či farebné, na stojanoch, aj v kahanoch, ... Sviečky sa vyrábajú v nespočetných typoch a dodávajú atmosféru i patinu všedným momentom. Spolu so sviečkou darujte pohodu.

 

Milka odporúča:

Ponožky a termosky

Jedným z najvzácnejších darov počas zimy, je dar tepla. Kvalitné a teplé ponožky s vlastnou potlačou, so vzorom, ktorý bude korešpondovať s vašou firemnou identitou ocenia ako zamestnanci, tak aj obchodní partneri.

Termoska zabezpečí teplý nápoj aj v chladných dňoch a to je na nezaplatenie. Horúci čaj v práci, alebo káva počas nočných zmien pomôžu udržať telo v potrebnej kondícii a sviežosti.

 

Záver

Ak ste ani v týchto tipoch od našich obchodníkov nenašli ten správny vianočný darček, nezúfajte. Kontaktujte našich obchodníkov a určte s nimi nájdete riešenie. Tešíme sa na váš telefonát :)

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt