Dáždniky a pršiplášte sú praktické reklamné predmety

Zverejnený

Dnešný blog sa mi nechce písať veľmi predajne. Píšem ho v dobe, keď sa znovu všetci zatvárame v našich bytoch a domoch a to je v kombinácii s blížiacimi sa Vianocami celkom slušná príprava na depky. Rozhodol som sa teda dnešnú tému dáždniky a pršiplášte trošku odľahčiť. Na úvod som teda pripravil gifko s kolegyňou Miškou. Samozrejme s dáždnikom, ktorý sme potláčali pre nášho klienta.

 

 

S Miškou sme natočili aj podcast na tému Dáždnikov a pršiplášťov.

 

Dáždniky

Pýtal som sa kolegov a kolegýň na príhody s dáždnikmi a pršiplášťami. Jednu z kolegýň zasiahol vedľajší výboj z blesku a spravil jej dierku na jej priehľadnom dáždniku. To je taká celkom špeci historka, ale ako som zistil, jednu historku máme spoločnú všetci. Všetci sme ako deti skákali z postelí a váľand s otvoreným dáždnikom. Predstavovali sme si, že sme parašutisti, alebo jednoducho - len kvôli tej zábave. Ak sa práve teraz usmievate, tak ste to robili tiež :) Navyše, môžeme si gratulovať, že sme skákali len z tých postelí, pretože dáždnik naozaj nie je padák. Ak si myslíte, že nikomu nenapadlo skákať s dáždnikom z okna, tak ste na omyle. Chválabohu, chlapec z tejto čínskej správy to prežil (Pozrieť správu).

 

Najviac ma pobavil kolega Ľuboš, ktorý vie s dáždnikom super fintu, ktorú používa ako ukážku kvality skladacieho dáždnika. Šikovný, že?

 

Pršiplášte

Pršiplášť v sebe neskrýva tú eleganciu, ktorou je obdarený dáždnik, no na druhú stranu je často lepšou voľbou. Niekoľko rokov som nosil v kapse so sebou pršiplášť, ktorý som dostal na jednom hudobnom festivale. Bol potlačený logom istého denníka. Použil som ho dva krát a verte mi, že som bol rád, že ho zo sebou mám. Teraz už pršipláš so sebou nenosím, lebo mi nikto žiaden nedaroval. Určite by som ho ako reklamný predmet privítal :)

Pršiplášť je typický reklamný predmet, ale ak chcete obdarovať zamestnancov, alebo si to povaha ich práce vyžaduje, zvoľte vetrovku, či jednoduchšiu pláštenku. Potlač vyzerá na týchto predmetoch lepšie a stojí to menej ako by ste čakali.

  

Záver

Ak už teda v týchto časoch musíte ísť von, zoberte si so sebou dáždnik, alebo pršiplášť, nech nezmoknete a neprechladnete. Rovnaký komfort doprajte aj svojim zamestnancom, kolegom aj obchodným partnerom. V tejto dobe určite ocenia, že vám záleží na ich zdraví.

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt