Sklenený hrnček s vianočnou potlačou

Zverejnený

S Vianocami a vianočnou atmosférou sú úzko späté teplé nápoje, ako je horúca čokoláda, teplá káva či lahodný čaj. Pokiaľ by ste mali záujem o kvalitnú kávu či čaje, potom sa nezabudne pozrieť na tie naše s ktorými budete nadmieru spokojní. Avšak dnes sa pobavíme o hrnčekoch, ktoré k Vianociam skrátka patria.

Vianočný hrnček, vianočný sklenený hrnček


Poznáme to. Vianoce už klopú na dvere a my si vychutnávame posledné chvíle pohody pri pečení cukroviniek, krbu, rozprávky, filmu či skvelej knihy, ale čo by to bolo za pohodu bez hrnčeka s delikátnym nápojom? A práve preto vám ponúkame sklenené hrnčeky, ktoré vyzerajú úplne rozkošne a pozdvihnú vašu náladu a atmosféru na maximum.

Na výber máme odolné hrnčeky s dvojitou stenou, cestovné hrnčeky, s korkovým dnom či držadlom, s viečkom a lyžičkou napríklad z bambusu, s viečkom a slamkou, z mliečneho skla, sadu šálok s podtácky a tiež napríklad z recyklovaného skla.

Najluxusnejšie vyzerajúce hrnčeky sú práve z mliečneho skla, alebo s bambusovými doplnkami, ktoré budú veľmi vhodné ako darček pre takmer kohokoľvek. Pokiaľ však túžite po praktickosti, tak si kúpte sklenený cestovný hrnček, ktorý je vhodný na všetky cesty či už autom, alebo MHD.

Pokiaľ však budete chcieť vyjsť z domu do nepriaznivého počasia, potom vymeňte hrnček za termohrnček či termofľašu a termosku, ktoré v našom sortimente tiež nájdete.

Akú potlač na reklamný hrnček zvoliť?


Ponúkame vám hneď niekoľko technológií potlače, z ktorých najluxusnejšie vyzerá výpal a gravírovanie, ktoré je síce jednofarebné, ale zato vydrží takmer čokoľvek, pretože sú do skla vyryté a vypálené. Zároveň ak túžite po farebnej potlači, potom vám odporúčame tampónovú potlač, ktorá je určená pre sklá a keramiku.

ukážky vianočných hrnčekov sklenených opraviť grafiku na sklenené hrnčeky, vianočná tematika

Keďže máme na výber z viacerých typov hrnčekov, tak veríme, že si každý nájde to svoje. Za nás určite odporúčame hrnčeky z mliečneho skla, ktoré vyzerajú nádherne, alebo šálky s bambusovými podtáckami, ktoré vám vykúzlia úsmev na perách.

Pre koho sú sklenené hrnčeky vhodné?


Ak ste firma, ktorá hľadá vhodný reklamný produkt, produkt na firemné akcie a večierky, alebo darčeky pre svojich klientov a zamestnancov či podnik, potom sú sklenené hrnčeky presne pre vás, pretože sú veľmi praktické, odolné a využitie pre nich nájde ktokoľvek. Využívať ich totiž môžu všetky vekové kategórie, muži aj ženy, a práve preto sú také praktické. Vydržia vám aj desiatky rokov a po ten čas vám budú verne slúžiť. Samozrejme si hrnčeky môžete zaobstarať aj pre vaše osobné využitie, pretože sú jednoducho krásne.

Marketingové využitie sklenených hrnčekov


V tejto časti článku sa sústredíme na marketingovú stratégiu pri kúpe a propagácii sklenených hrnčekov. Nechajte sa inšpirovať o tom, ako môžete sklenené hrnčeky a celkovo hrnčeky využiť na propagáciu vašej značky a firmy.

  1. Propagačný darček. Tak ako všetky reklamné predmety, či už sa jedná o reklamné sladkosti, oblečenie alebo perá, tak môžete reklamné sklenené hrnčeky s vlastnou potlačou využiť ako propagačný darček pre zákazníkov, klientov, obchodných partnerov či zamestnancov. Keď si sklenený hrnček potlačíte personalizovaným logom, sloganom či motívom pomôže to posilniť povedomie o značke a zanechá to pozitívny dojem.
  2. Osobné vzťahy s klientmi. Hrnčeky môžete využiť na upevnenie vzťahov medzi vami a klientmi či zákazníkmi. Hrnčeky pošlite ako vďaka pre verných zákazníkov, alebo im ich budete dávať pri kúpe nad určitú čiastku. To vám pomôže vybudovať pozitívny dojem a zároveň zvýši obchody.
  3. Súťaže a akcie. Sklenené hrnčeky s potlačou sú vhodné aj ako darček do súťaží, žrebovania alebo ako darčekové predmety na firemných akciách. Týmto spôsobom budete propagovať vašu značku a zároveň potešíte budúcich zákazníkov, ktorým poskytnete praktickú odmenu.
  4. Predajný produkt. Pokiaľ prevádzkujete obchod, eshop alebo vlastný merch, tak môžete hrnčeky použiť na rozšírenie vášho sortimentu. Vďaka tomu sa môžete zaradiť do konkrétnejšej kategórie predajcov ako predajcovia domácich potrieb a vecí do domácnosti. Tým sa dostanete do skupiny ľudí, ktorí budú mať o vaše produkty záujem.
  5. Darčekový set. S hrnčekom môžete vymyslieť aj darčekový set, ktorý bude výhodný pre vašich zákazníkov. Vytvoríte balíček, kde ľudia zaplatia iba za produkty bez hrnčeka a ten bude v balíčku ako bonus. Takto môžete využiť hrnček aj ako darček na kúpu určitých produktov, alebo nad určitú sumu. Tieto produkty sú najvhodnejšie pre kaviarne, čajovne a cukrárne, kedy svojim zákazníkom ponúknete tematické reklamné produkty, ktoré využijú.
  6. Diferenciácia od konkurencie. Pokiaľ vo vašom podniku využijete personalizované sklenené či keramické hrnčeky, tak sa tým lepšie odlíšite od konkurencie. Je to príjemný bonus, ktorý ponúknete vašim zákazníkom a navyše, pokiaľ budú zdieľať fotky z vášho podniku na svojich sociálnych sieťach, tak bude všade vidieť váš branding a priláka to množstvo nových zákazníkov.
  7. Avšak toto boli len tie najzásadnejšie body, ktorými sa môžete nechať inšpirovať. Zároveň môžete vymyslieť nové spôsoby ako propagovať vašu firmu a značku. Tiež si dajte pozor na to, aby reklamný produkt, ktorý vás prezentuje niesol vašu myšlienku, takže myslite na podstatu a dôležitosť zrozumiteľného sloganu či motívu.

Pokiaľ by ste potrebovali s čímkoľvek poradiť, tak sa nebojte a neváhajte nás kontaktovať, alebo sa s nami môžete spojiť cez nás online chat, kde vám radi pomôžeme s výberom.

Prajeme vám veselé sviatky a príjemnú rodinnú pohodu pri skvelom nápoji ❤️.

Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka okrem toho, že je naše firemné slniečko, je aj blogerka a na svojom blogu uverejňuje okrem cestovania aj chutné recepty a typy na skvelé prírodné produkty. Zo sociálnych sieti má najradšej Instagram.

Vytvoriť rýchly dopyt