Prívesky a kľúčenky ako reklamné predmety

Zverejnený

V newsletteri som dal v predmete správy hádanku: Ktorý predmet máme stále so sebou a nie je to mobil? Keďže čítate tento blog, tak viete, že odpoveďou sú kľúče a to, čo k ním prislúcha. Ten najzákladnejší je krúžok, ktorý považujem za jeden z najgeniálnejších a zároveň najzákernejších vynálezov ľudstva, pretože umožňuje stratiť všetky kľúče naraz. A nie len kľúče, ale aj rôzne prívesky a kľúčenky, ktoré majú pre nás častokrát nevyčísliteľnú citovú hodnotu.


Kľúčenky

Aby sa kľúče nestrácali, ľudstvo vymyslelo ďalší geniálny vynález - kľúčenku. Kľúčenka dokáže za pomoci krúžku na kľúče zabezpečiť nie len to, aby kľúče ostali pokope, ale aj to, aby kľúče ostali spolu so svojim majiteľom. Naozaj dobrá kľúčenka vydrží v podstate celé detstvo a potom je čas na novú, ale priznajme si to. Kto z nás si kľúčenku kúpil? Kľúčenka sa v živote človeka jednoducho akosi vyskytne. Keďže sa však my zaoberáme reklamnými predmetmi, tak trochu šípime, že to nie je len tak, z čista jasna. Je za tým snaha o to, aby sme našim zákazníkom, klientom a obchodným partnerom priniesli niečo užitočné, čo im bude spoľahlivo slúžiť dlhé roky, presne tak, ako aj firma, ktorú zastupujeme.

Kľúčenky môžu mať rôzne podoby. Môže to byť malá skoba, ktorá sa pripne o putko nohavíc, čo je populárne hlavne u detí. Dospelí uprednostňujú rôzne šnúrky, alebo napríklad aj mohutnejšiu skobu/karabínku, ktorá sa dá ľahko pripnúť k taške, či ruksaku

 

Prívesky

Naše realizované prívesky s potlačou



Ukážka kľúčov našich priateľov a kolegov

Spravil som pár fotiek kľúčov kolegov, aj v okruhu mojich priateľov a medzi nimi majú kľúčenku traja. Dvaja v podobe viac-či menej praktickej šnúrky a jeden s malou skobou.

 

 

Ženské kľúče

Ženské kľúčenky sa líšia od tých chlapských. Nie že by sa dali zväzky kľúčov deliť len podľa pohlaví, ale pre úplné zjednodušenie a potrebu tohto článku ich takto rozdelím. Nabudúce ich rozdelím podľa farby a množstva vlasov, príjmu, veku, alebo politického presvedčenia a som si istý, že tiež nájdem spoločné znaky :) U žien sa často pri kľúčoch objavujú rôzne trblietka, zložitejšie a farebnejšie prívesky. Ženy sa však nevyhýbajú ani praktickým príveskom, ako sú napríklad žetóny do nákupných vozíkov.

 

{rgx:save:0}

 

 Krásne a farebné kľúče. Nájdeme tu praktický prívesok so žetónom do nákupného vozíka, ako aj ozdobné a ligotavé písmeno D. 

{rgx:save:1}

 

Aj huňaté prívesky sú častou súčasťou ženských kľúčov. V tomto prípade je zväzok kľúčov vylepšený aj o rolničku, vďaka ktorej kľúče ich majiteľka nemusí vizuálne kontrolovať, ale stačí ak zatrasie kabelkou.  

{rgx:save:2}

 

Viac príveskov ako kľúčov. Je vidno, že majiteľka kľúčov má kopec zážitkov a spomienok, ktoré si pripomína aj vďaka zväzku kľúčov. Na týchto kľúčoch nájdeme až tri reklamné predmety a tri prívesky!

{rgx:save:3}

 Dva kľúče, ale 1 plátená kľúčenka a 3 prívesky. Ďalší príklad toho, ako bojovať s hľadaním kľúčov v kabelkách. 

{rgx:save:4}

 

Mužské kľúče

Prívesky tvoria hegemónnu súčasť kľúčovej kultúry, sú však výnimky, ako náš kolega, ktorý zväzok kľúčov považuje, z čisto pragmatického hľadiska, za nepoškvrniteľný objekt. Rôzne prívesky mu trhali vrecká a tak mu nakoniec zostal len čistý zväzok kľúčov.

{rgx:save:5}

Praktické kľúče bez prívesku

Muži bývajú pri svojich kľúčenkách pragmatickejší, ale ako som napísal už vyššie, netreba toto delenie brať fatalisticky. Ako vidno na nasledujúcej fotke, pri kľúčoch nájdeme otvárak na fľaše, ale aj prívesok s fotkou manželky.

{rgx:save:6}

 

Chlapské kľúče, na ktorých nájdete farby, ale aj plátené kľúčenky, ktoré slúžia na lepšie nájdenie kľúčov. 

{rgx:save:7}

 

Aké kľúče máte vy?

Dobre sa pozrite na svoj zväzok kľúčov. Koľko reklamných predmetov tam nájdete a s koľkými príveskami máte citový vzťah? Pripomínajú vám dovolenku, alebo človeka ktorý vám ich dal? Otvárali ste reklamným otvárakom fľaše piva na každej dovolenke, alebo výlete? Svetielko na kľúčoch vám pomohlo nájsť zámok vo dverách, alebo ste s malým navíjacím metrom zmerali ideálnu výšku barovej stoličky do novej kuchyne? Staňte sa aj vy, pomocou originálneho prívesku, alebo kľúčenky, súčasťou života ľudí. Darujte svojim zákazníkom, alebo obchodným partnerom pekný a užitočný reklamný predmet, ktorý ich bude sprevádzať kamkoľvek pôjdu. Dokonalý prehľad v kľúčenkách a príveskoch si spravíte pri návšteve kategórie Prívesky a kľúčenky na našej webstránke.

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt