Inšpirujte sa a nechajte vyniknúť svoju grafiku na uterákoch, ponožkách a papučiach

Zverejnený

Nechajte sa inšpirovať našou aktuálnou ponukou kvalitných, plnofarebne potlačiteľných uterákov a osušiek, ponožiek na mieru, papúč a žabiek s potlačou.

Pozrite si ukážky potlače uterákov a farebných ponožiek vyrobených na mieru.


Uteráky a osušky s plnofarebnou tlačou

Uteráky a osušky s plnofarebnou tlačou

Uteráky s celoplošnou potlačou

Plnofarebná potlač uterákov a osušiek je riešenie pre náročných klientov, ktorí chcú nechať vyniknúť nie len logo, ale aj svoje produkty, služby vďaka pútavej grafike na celej ploche uteráku. Na tlač používame technológiu, ktorá je odolná voči mechanickému poškodeniuVytlačený motív  fotografickú kvalitu a je stálofarebný aj pri vysokých teplotách prania. 


Uteráky s tlačou do bordúry

Uteráky s tlačou do bordúry

Uteráky a osušky nemusia byť potlačené na celej ploche. Niekedy stačí aj pásik po celej šírke uteráku (bordúra), na ktorej môže byť umiestnená pútavá grafika. Šírka bordúry určenej na potlač je 7 až 9 cm. Neobmedzujte sa len na bielu farbu uteráku, na výber máte viacej farieb.

Všetky uteráky a osušky


Ponožky na mieru

Ponožky na mieru

Ponožky na mieru sú ideálnou voľbou, ak hľadáte unikátny darček pre vašich klientov a kolegov. Technológia vytkávania umožňuje na ponožkách dosiahnúť originálnu, odolnú a pútavú grafiku.


Farebné ponožky v darčekovom balení

Štýlové reklamné ponožky na šport, voľný čas alebo business je možné objednať už od 100 ks z jednej veľkosti. Dodanie hotových ponožiek je cca. 1-2 týždne od schválenia finálnej grafikyZloženie materiálu v ponožkách je bavlna s malým množstvom polyamidu a elastanu, vďaka ktorým sú ponožky trvalo pružné a farebne stále. 


Hotové ponožky vhodné na šport a turistiku

Okrem ponožiek potlačiteľných na mieru máme v našej ponuke aj ponožky vhodné na šport a turistiku. Vybrať si môžete ponožky z bavlny, merinovlny, zmesi polyesteru a elastanu.

Všetky ponožky


Papuče a žabky s potlačou

Papuče a žabky s potlačou

Papuče

Papuče sú vhodné ako obuv na nosenie v domácnostiach, hoteloch alebo iných ubytovacích zariadeniach. Prinášajú nám teplo, pohodlie a príjemné pocity pri chôdzi. Na potlač papúč najčastejšie používame transfér, digitálny transfér alebo výšivku. Ponúkame široký výber papúč v rôznych farbách, materiáloch a prevedeniach vhodných pre deti aj dospelých.

Všetky papuče


Žabky

Žabky sú populárna voľnočasová obuv na pláž, vychádzky, ale aj na doma. Vybrať si môžete žabky z korku, polyesteru alebo gumy. V ponuke máme aj žabky s možnosťou plnofarebnej potlače na celej ploche, pri ktorej používame sublimáciu, ktorá je stálofarebná a trvácna.

Všetky žabky


Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt