Tašky, najžiadanejší reklamný predmet na trhu

Zverejnený

Tašky sú najčastejšie používaným reklamným predmetom, poslúžia nielen pri nákupe, ale aj ako nosič vašej reklamy. Dnes sú populárne tašky vyrobené z recyklovaných materiálov ako je papier, bavlna, plast a netkaná textíliaZ prírodných materiálov sú to najmä tašky z bavlny, juca, juty a korkuUrčite odporúčame tašky s vlastným dizajnom, vďaka čomu sa z bežnej tašky stane jedinečný a originálny predmet nesúci vaše logo.


Papierové tašky

Papierové tašky s potlačou

Papierová taška je štýlová ekologická náhrada igelitových tašiekNa výber máte tašky z organického, recyklovaného papiera alebo elegantné laminované tašky s vyššou pevnosťou. Tašky vieme potlačiť jednofarebne, dvojfarebne alebo plnofarebne. Vyrábame ich na objednávku.


Všetky papierové tašky


Bavlnené tašky

Bavlnené tašky s potlačou

Bavlnené tašky sú ekologické a vhodné na dlhodobé používanie. Na výber máte širokú ponuku tašiek v rôznych farbách, tvaroch a veľkostiach. Potlač realizujeme technológiou transfér, sieťotlač, digitálny transfér alebo výšivka.

Všetky bavlnené tašky


Tašky z juty

Tašky z juty s potlačou

Tašky vyrobené z jutového vlákna sa vyznačujú vysokou kvalitou, odolnosťou a pevnosťou. Sú ideálnym riešením pre ekologicky premýšľajúcich klientov. Na výber máte širokú ponuku veľkostí. Sú vhodné na nákupyako reklamné alebo darčekové tašky. Ideálnym riešením na potlač jutových tašiek kvôli štruktúre jutového vlákna je transfér a digitálny transfér. V kombinácií s inými vláknami ako bavlna, recyklovaná bavlna alebo recyklovaný polyester je možné tašky potlačiť aj sieťotlačou alebo vyšiť. 

Všetky tašky z juty


Tašky z juco

Tašky z juco s potlačou

Jucové vlákno obsahuje 75% juty a 25% bavlny. Kombinácia vlákien dáva taškám z juca jemnejšiu štruktúru materiálu. Sú vhodné na potlač aj komplikovanejších dizajnov podobne ako pri bavlnených taškách, ale so zachovaním hlavných vlastnosti juty, pevnosti a odolnosti. Potlačiteľné sú najmä transférom, digitálnym transférom a sieťotlačou. Sú vhodné ako nákupné alebo darčekové tašky s dlhou životnosťou.

Všetky tašky z juco


Tašky z netkanej textílie

Tašky z netkanej textílie s potlačou

Tašky z netkanej textílie sa vyznačujú nízkou váhou a sú veľmi odolné proti roztrhnutiu. Na výrobu tašiek z netkanej textílie sa používajú všetky typy recyklovaných textilných materiálov, aj preto možno radiť tašky z netkanej textílie medzi eko výrobky. Zaujímavá je aj nižšia obstarávacia cena, ktorá predurčuje tieto tašky hlavne na hromadné podujatia ako sú festivaly, jarmoky, kongresy alebo všade tam, kde máte  nižší rozpočet. Na potlač netkanej textílie sa najčastejšie používa sieťotlač, transfér alebo digitálny transfér. 

Všetky tašky z netkanej textílie


Tašky z RPET

Tašky z rPET s potlačou

Tašky vyrobené z recyklovaného plastu sú šetrnejšie voči životnému prostrediu, než tašky vyprodukované z primárnych surovín. Tašky z recyklovaného plastu sú veľmi odolné a dobre potlačiteľné. Najčastejšie sa na ich potlač používa transfér, digitálny transfér, sieťotlač sú vhodné aj na vyšívanie

Všetky tašky z RPET


Tašky z recyklovanej bavlny

Tašky z netkanej textílie s potlačou

Tašky z recyklovanej bavlny sa vyrábajú zo spotrebiteľského odpadu generovaného textilnými továrňami. Vlákna reyklovanej bavlny sú triedené podľa farby, aby neprichádzalo k daľšiemu farbeniu vlákna, čím šetríme zdroje a chránime životné prostredie. Produkty z recyklovanej bavlny sa často kombinujú aj s inými materiálmi ako je rPET, korok, juta alebo juco. Na potlač sa používa transfér, digitálny transfér, sieťotlač a výšivka

Všetky tašky z recyklovanej bavlny


Tašky s korkom

Tašky s korkom s potlačou

Ďalšou ekologickou alternatívou sú tašky s korkom. Najčastejšie sa korok kombinuje s recyklovanou bavlnou, recyklovaným plastom, jutou a jucom ľahkéštýlové a vhodné ako reklamná či nákupná taška

Všetky tašky s korkom


Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt