Tipy na letný marketing - elektronické vychytávky a doplnky

Zverejnený

V tomto newsletteri sme si pre Vás pripravili výber rôznych vychytávok od jednoduchých lacnejších až po drahšie elektronické predmety. Nájdete tam nie len užitočné ale aj dizajnové predmety. Kedže video dnes hýbe svetom, tak všetky funkcie a výhody sme vám zhrnuli v krátkom videu ku každému predmetu.


Vysoko kvalitné vodotesné puzdro - IPX8
Vysoko kvalitné vodotesné (IPX8) puzdro, ktoré váš telefón pri vodných aktivitách či v daždi udrží zaručene v suchu. V prípade upustenia do vody zostane puzdro s telefónom na hladine, vďaka čomu nehrozí jeho strata. Puzdro je vybavené priehľadnými prvkami umožňujúcimi ovládanie telefónu a robení fotografií či videí


Bambusový reproduktor Ovate 5W s bezdrôtovou nabíjačkou 15W
Štýlový reproduktor s integrovanou bezdrôtovou nabíjačkou s výkonom 15W. Dve cievky umožňujú nabíjanie telefónu ako vo vodorovnej, tak zvislej polohe. Pri bezdrôtovom nabíjaní sa odporúča produkt pripojiť k zdroju el. energie. 5W reproduktor s mimoriadne čistým zvukom. Batéria s kapacitou 2 200 mAh umožňuje počúvanie po dobu až 10h na jedno nabitie. Bezdrôtové pripojenie na vzdialenosť až 10m. Vrátane 1,2m dlhého micro USB nabíjacieho kábla z TPE (bez PVC). Vyrobené z bambusu a ABS. 1 batéria typu Li-ion v balení.


Fotorámik s bezdrôtovou nabíjačkou 5W
Unikátny fotorámček vhodný na fotografie o veľkosti 10x15cm s integrovanou bezdrôtovou nabíjačkou 5W. Bezdrôtové nabíjanie je kompatibilné so všetkými zariadeniami podporujúcimi Qi, ako sú najnovšie zariadenia s Android a iPhone 8 a vyššie. Vstup: 5V / 2A. Výstup: 5V / 1A 5W. Vrátane 1,5m dlhého micro USB nabíjacieho kábla z TPE (bez PVC).


Skladací stojan na notebook
Univerzálny skladací stojan na notebook ideálny pre prácu z domova alebo kdekoľvek na cestách. Vhodný pre notebook do veľkosti 15,6". Možnosť prispôsobenia v 6 pozíciách pre ideálnu výšku a pozorovací uhol. Ľahké zloženie v rámci sekúnd. Gumové prúžky na spodnej strane pre pevné umiestnenie.


Gatil USB nabíjací kábel
USB nabíjací kábel v plastovom obale s hliníkovou karabínkou. S micro USB, USB Typ-C a Lightning konektory, S LED svetlom vnútri pre osvietenie laser loga. S gombíkovými batériami.


Zucker bluetooth reproduktor
Bluetooth reproduktor v plastovom obale, so vstavanou nabíjateľnou batériou a 1 LED svetlom vnútri pre osvietenie lasera. S funkciou handsfree volaní. Vr. USB nabíjacieho kábla, s príveskom na kľúče.


Baterka USB Gear X
Vysoko funkčné, výkonné a veľmi štýlové opakovane dobíjateľné svietidlo. Telo vyrobené z prémiového hliníka skvele padne do ruky. Funkcia rozostrenia svetla umožňuje jeho rozšírenie až o 2000 násobok. Výkonná žiarovka so svietivosťou 1 000 lúmenov a dosvitom až 500 m. Viac módov svetla vrátane SOS. IPX4 zabezpečuje odolnosť voči nepriazni počasia alebo vlhkosti. Integrovaná batéria s kapacitou 2 000 mAh umožňuje opakované dobíjanie jednoducho cez USB port a používanie až 4h na jedno nabitie. 1 batéria typu Rechargeable.


Reklamná rozkladacia kocka
Rozkladacia kocka alebo viac hran s vlastnou grafikou. Hravá forma prezentácie vašich firemných hodnôt, ideií. Magnetické hrany zabezpečujú stabilitu spojov pri preložení. Zrealizujeme Vám grafický návrh na mieru. Pre viac informácií kontaktujte našich obchodníkov. 


Nabíjačka so stojanom na ceruzky
Udržujte si vďaka tejto modernej stolnej nabíjačke svoju pracovný stôl čistý a svoj mobil nabíjajte. porty USB a jedným portom typu C 2.0 pre nabíjanie najnovšej generácie mobilných zariadení. S modrým svetelným indikátorom značiacim nabíjanie zariadenia. Stojanček na ceruzky je vyrobený z PC a nabíjačka z ohňovzdorného ABS. S 1,0 meter dlhý nabíjací EÚ kábel.


Reproduktor 4 v 1 BLASTY
BLASTY je reproduktor 4 v 1 z ABS, PP a textílie. Vďaka odvážnemu dizajnu môže tento reproduktor slúžiť aj ako držiak mobilného telefónu, lampa s 3 stupňami intenzity a 10W bezdrôtová nabíjačka s kapacitou Vstupy 1 200 mAh, 5V/2.1A a 9V/1.67A a výstupy 5V/1A a 9V/1.2A. Dodávané v čiernom darčekovom balení s nabíjacím káblom.


Aroma zvlhčovač s LED svetlom
Aroma zvlhčovač s LED svetlom meniacim farbu. Zvlhčovač má kapacitu cca 130ml a môže byť plnený esenciálnymi olejmi. Zvlhčovač sa ovláda pomocou priloženého USB kábla.


Crislax čistiaca handrička
na displeje
Čistiaca handrička na displeje, 80% polyester / 20% polyamid.


Quiton stojanček na mobil
Okrúhly, plastový stojan na mobil s protišmykovou úpravou, minca do nákupného vozíka a funkciou spinnera.


Autor článku:

František Harangózo

Grafik

Fero je skúseným grafikom, dizajnérom a online manažérom. Už od strednej školy sa venuje grafickému dizajnu, ku ktorému časom pribudol aj záujem o online marketing. Stále na sebe pracuje a rád sa rozvíja. Klientovi vie ľudskou rečou a s pokorou vysvetliť i zložité termíny a postupy. Fero pomáha firme aj klientom rásť už takmer 10 rokov.

Vytvoriť rýchly dopyt