Bezpečne na dovolenke

Zverejnený

Dovolenka. Jedno z najkrajšie znejúcich slov v akomkoľvek jazyku. Veď si to len skúste po Holiday, Urlaub, Dovolená, Święto, День отдыха, Semester, Počitnice, Ünnep, ... Samozrejme len tak, ako vám to vaše lingvistické schopnosti umožnia, nie že si polámete jazyky. 

Viete, čo je na dovolenke najdôležitejšie? Vrátiť sa z nej oddýchnutý a plný síl tak, aby sme sa znovu mohli pustiť do pracovného procesu. Ako v živote, tak aj na dovolenke, na nás striehnu rôzne nástrahy a dnes sa pozrieme na niekoľko reklamných predmetov, ktoré budú nielen hrdo nosiť logo firmy, ale pomôžu prežiť dovolenku  a niekedy aj zachrániť zdravie, či dokonca život. Dnešný blog je teda taký trochu preperistický podľa hesla "Očakávaj to najlepšie, ale buď pripravený na to najhoršie.".

 

Vypočujte si náš podcast na tému Bezpečne na dovolenke

Zbaľte sa do nedobytného batohu

Všetky doklady, peniaze a elektroniku, či dôležité cestovné dokumenty je ideálne mať na jednom a bezpečnom mieste a ním je nedobytný batoh. Tieto batohy sú vyrobené zo špeciálneho povrchu, ktorý nie je možné rozrezať. Naviac má batoh poschovávané rôzne vrecká a priehradky, ku ktorým sa žiaden vreckár nedostane, aj keby vás ,,nechtiacom" objal v preplnenom metre. Disponujú aj polstrovanou priehradkou na notebook, tablet, USB portom pre nabíjanie, RFID ochranou, reflexnými prvkami a mnohými inými funkciami. Na výber je niekoľko druhov, veľkostí, tvarov a farieb takže si vyberú dámy, páni a aj deti.

{rgx:save:0}     {rgx:save:1}

{rgx:save:2}     {rgx:save:3}

Chystáte sa na dovolenku autom?

Núdzové kladivko

Ešte ste o ňom nepočuli? A to pritom zachránilo už kopec životov. Vďaka svojej praktickosti sa dostalo do mnohých áut a ich majitelia na ne nedajú dopustiť. Čo všetko také kladivko dokáže? Skoro všetky samozrejme vedia rozbiť v prípade núdze sklo auta, a kto z vás to už skúšal holými rukami, tak asi vie, že to vôbec nie je ľahká úloha. Ďalšou dôležitou funkciou ktorou disponujú multifunkčné vyprosťovacie kladívka je rezačka bezpečnostných pásov. Toto kladivko má aj blikačku a nepotrebuje baterku, pretože má páčku na dobitie energie. Iné síce baterky potrebuje, ale má svetlo a v ponuke nájdete aj bezpečnostné kladivko s vlastným horákom a nožíkom. Existuje dokonca aj bezpečnostné kladivko s dvoma USB vstupmi s nabíjačkou do auta! Treba dodať, že častokrát, kladívko nepoužijeme pre seba, ale na to, aby sme pomohli iným na ceste.

 

Slnečné okuliare

Absolútnou nevyhnutnosťou na každej dovolenke sú štýlové slnečné okuliare. Slnečné okuliare pomôžu ochrániť zrak vašich zamestnancov, klientov, či obchodných partnerov. S decentne potlačeným logom tak budete spolu s nimi v autách, na plážach, či oddychovať na terasách a pri bazénoch. Vybrať si môžete z obrovského množstva tvarov, farieb a vyhotovení. V našom eshope nájdete okuliare plastové, ale aj drevené, či kovové. Stačí sa zamyslieť nad tým, ktoré okuliare budú správne reprezentovať vašu značku.

 

Chystáte sa k moru, alebo do zahraničia?

Nafukovačky od výmyslu sveta

Na dovolenky sa častokrát chodí k vode, čo v kombinácii s bujarou náladou nie je vždy práve ten najlepší nápad, preto berte túto časť trochu s nadhľadom. Aby sme sa len tak neponevierali s piňakoládou po bazéne, ale radšej bezpečne sedeli v nafukovacom kruhu s operadlom, tu máme prekvapivo - nafukovací kruh s operadlom :)  Deťom pomôžu takéto krásne nafukovacie rukávniky, ktoré tiež vieme potlačiť logom tak, aby sa nezmylo.

 

Rúška

Či sa nám to páči, alebo nie a je jedno, aký názor na to máme, pravdou je, že rúška zostanú v našich životoch ešte nejakú tú dobu. Pri návšteve múzeí, obchodov, či na miestach s väčšou koncentráciou ľudí sú povinné nie len u nás, ale aj v zahraničí a argument, že "Som na dovolenke" nikoho neobmäkčí. V našej ponuke nájdete jednorázové rúška, ale aj zákazkové, ktoré vieme potlačiť  logom vašej spoločnosti. Kontaktujte našich šikovných obchodníkov a oni vám už s výberom toho správneho rúška veľmi radi poradia.

 

Chystáte sa stráviť čas v prírode?

Lekárnička

Asi sa so mnou nikto nebude hádať, ak na pomyselné prvé miesto predmetov, ktoré sa zídu na každej dovolenke, umiestnime lekárničku. Predpokladám, že v aute takú už máte. Čo ak sa ale vyberiete na túru do hôr, na raft, alebo nejdete na dovolenku svojím autom? V prípade potreby vtedy určite pomôže menšia prenosná lekárnička, ktorú sa dá zavesiť na krk, alebo sa pohodlne zmestí do každého ruksaku

 

Izotermická fólia

Na záver som si nechal veľmi špecifický reklamný predmet. Ak ste zo severu a z hôr ako ja a tiež radi trávite večery pri ohni s gitarou v ruke, tak viete, že v noci býva už celkom zima a kým cez deň stačí ženám sukňa a mužom kraťasy, v noci býva chladno. Do stanu, alebo chaty sa ale niekomu ešte veľmi nechce. Pred prechladnutím zachráni izotermická fólia. Tá sa ale zíde aj v hraničných situáciách pri podchladení a je to presne tá vec, ktorú v extrémnych prípadoch chcete mať pri sebe. Ukážte svojim zamestnancom, že vám záleží na ich zdraví a oni to určite ocenia.

 

Multifunkčné náradia

Vždy je dobré mať so sebou v prírode kompaktného pomocníka, ktorý zvládne viac funkcií. Preto sú tak veľmi populárne vreckové nožíky s viac funkciami. V našej ponuke nájdete aj drahšie značkové kusy, ale takýto nožík nemusí byť drahá záležitosť. Skúste sa pozrieť na tento multufunkčný jedenásťdielny nožík a presvedčte sa sami. 

V ponuke máme aj iného multifunkčného pomocníkaAk ste v prírode a stratíte sa, zachrániť vás môže aj tento šikovný pomocník s mnohými užitočnými vlastnosťami. Tento malý pomocník na prežitie obsahuje píšťalku, kompas, teplomer (°F), svetlo, zrkadlo, lupu a šnúru s bezpečnostným uzáverom. 

 

Záver

Reklamné predmety, ktoré si zo sebou zoberú ľudia na dovolenky sú predmetmi, ktoré uvidí veľký počet ľudí. Pamätajte, že s takýmto reklamným predmetom zasiahnete obrovskú masu ľudí za cenu častokrát nižšiu ako je cena jedného kliku v platenej online reklame. Dovolenkové reklamné predmety sú preto ideálne na budovanie povedomia (brand awareness) o vašej značke.  

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt