USB v tvare nákladného auta? Žiaden problém!

Zverejnený

USB kľúče na mieru

Aj vy by ste sa radi odlíšili originálnymi reklamnými predmetmi, alebo by ste naopak chceli vyzdvihnúť prednosti vašej Corporate identity niečím špeciálnym? Možností je niekoľko a je len na vás, akou formou propagácie sa vyberiete! 

USB na mieru

USB kľúče sú stále vďačným a skutočne praktickým prezentačným darčekom pre každého klienta. Ak je robený na mieru, získava navyše nový rozmer v podobe exkluzivity. Náš klient Brantner Slovakia sa na nás obrátil s požiadavkou o vytvorenie návrhu na reklamné USB kľúče na mieru. Keďže sa spoločnosť zaoberá zberom odpadu a učí ľudí separovať odpad už od svojho vzniku, výber padol na autentické zberové nákladné vozidlo.

USB na mieru

Postup výroby USB kľúča na mieru

Po úvodnom zadaní, a teda zadefinovaní hlavnej myšlienky, aký tvar má USB kľúč mať, je pri USB kľúčoch na mieru dôležitý najskôr nákres na papier, v spojení s reálnou predstavou, ktoré následne pretransformujeme do online podoby. Vo finále pripravíme 3D návrh na vlastnú formu, do ktorej sa nalieva guma. Klient si môže samozrejme určiť kapacitu vnútorného čipu, ktorý bude do USB kľúča na mieru vložený. Pre Brantner Slovakia sme vyrobili až 300ks takýchto nákladných autíčok. Kompletný proces výroby trvá minimálne 20 dní. Originálny výsledok však stojí za to!

USB na mieru

Zaujala vás myšlienka vlastného USB na mieru? Ozvite sa nám!

Autor článku:

Jaroslav Ichnacak

Obchodný riaditeľ

Jaro je energický a veľmi pracovitý človek s veľkým srdcom. Svoj obchodnícky potenciál a dlhoročné skúsenosti z call centra využíva v našom tíme od roku 2017. Popri práci sa venuje herectvu a svoju schopnosť získať si ľudí oceňujú mnohí klienti. Vie sa dohovoriť anglicky a poľsky.

Vytvoriť rýchly dopyt