Najpopulárnejšie hrnčeky pre potlač

Zverejnený

Chcete vedieť, ktoré poháre sú najžiadanejšie ako reklamné predmety? Pozrel som sa na naše štatistiky za rok 2020 a vybral som tie naj z rôznych kategórií. 

 

Poháre, ako reklamné predmety

Najskôr si, ale povedzme niečo o pohároch, ako o reklamných predmetoch. Určite má každý z vás ten svoj obľúbený pohár. Aj ja. Je to pohár s nápisom "Plastic is not my cup of tea". Voľný preklad: Plast nie je moja šálka kávy. Odpustite prosím to, že som nahradil slovo čaj, slovom káva :) Tento hrnček je navyše príklad dokonalého reklamného predmetu. Je od firmy Henkel a keďže aj ja sa snažím používať minimum plastu a žiť bezodpadovo, tak mám pozitívnu asociáciu vďaka tomuto poháru s danou spoločnosťou. Tak sa to má robiť, a logo nemusí kričať cez celý pohár, to by mohlo byť kontraproduktívne.

 

Stať sa súčasťou osobných rituálov je asi to, o čo by ste sa mali snažiť pri reklamných predmetoch vo všeobecnosti. Darujte niečo pekné a praktické. To pohár spĺňa na sto percent.

 

Vypočujte si náš podcast na tému hrnčekov s potlačou.

 

Keramický hrnček

Áno, najpopulárnejší hrnček vyzerá presne tak, ako si ho predstavujete. Je to ten hrnček, ktorý máte s najvyššou pravdepodobnosťou na rannú kávu aj vy. Na výber je ale mnoho ďalších tvarov, a preto nie je dôvod, aby ste išli s davom. Nebojte sa byť originálny! Odporúčanou potlačou pre tento hrnček je sublimačná potlač, ktorá vydrží aj umývanie v umývačke riadu. Na takýto tvar hrnčeku sa hodí aj termochromická potlač, ktorá ukáže potlač až po naliatí horúceho nápoja.

 

Coffee 2 go

Pohár na rannú kávu so sebou je praktický hlavne v mestách, kedy sa môžete po ceste do práce zastaviť vo svojej obľúbenej kaviarni na rohu ulice. Spomedzi pohárov s dvojitou stenou je to práve tento krásny coffe 2 go pohár, na ktorý odporúčame ako techniku potlače - gravírovanie, aby Vaše logo vyzeralo naozaj hodnotne.

 

Keepcup

Medzi klasickými jednostennými keepcupmi vyhráva mimoriadne variabilný pohár CreaCup. Je to kvôli tomu, že za primeranú cenu poskytuje veľkú variabilitu farieb, ktoré si tak viete efektívne vyskladať napríklad podľa farieb loga vašej firmy. Treba však pripomenúť, že v tesnom závese za ním je Brite-Americano® primo 250 ml.

 

Najpopulárnejšia šálka

Ak chcete logo na šálku, tak je vysoko pravdepodobné, že zháňate práve túto porcelánovú šálku. Hodí sa do firiem, ale aj do kaviarní a reštaurácií.  

 

Technológie potlače hrnčekov a pohárov

 

Záver

Našli ste medzi najpopulárnejšími reklamnými pohármi ten svoj? Že nie? Tak si určite pozrite našu ponuku hrnčekov, pohárov, šálok, keepcupovtermohrnčekov. Z našej bohatej ponuky si určite vyberiete. 

 

 

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt