Meme z roku 2020

Zverejnený

Poznáte to, akonáhle sa človek dostane v rámci svojej práce do rutiny, začne to byť nuda. My, ktorých pracovná náplň je predsa len trochu kreatívna, máme vskutku šťastie. Aj tak, sa ale dá skĺznuť do nudy vďaka neustálemu kolobehu tých istých činností. Aby som sa tomu vyhol, našiel som si zábavku v podobe memečiek, ktoré podľa témy emailingu vkladám každý týždeň na koniec newsletteru. Nemusí sa pri nich človek váľať od smiechu, ale snáď tu i tam vyčaria úsmev. 

 

V prehľade nájdete memečka týkajúce sa USB kľúčov, reflexných prvkov, pier, pohárov, jerdnoducho reklamných predmetov, ale aj memečka, ktoré reflektovali dobu v ktorej som ich spravil. 

 

S kolegom Ferrom sme vyrobili aj celoročný komentovaný prehľad memečiek z newsletterov. Samozrejme, nebude chýbať retrospektívny pohľad za rokom 2020, plným (jemne povedané) prekvapujúcich momentov.

 

V galérii nájdete všetky memečka z roku 2020 aj s popisom, akú tému reklamných predmetov sme v danom newsletteri riešili.

 

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týždeň pripravuje v spolupráci s obchodníkmi zaujímavý newsletter, nahráva podcasty, píše blogy a premýšľa nad tým, ako posunúť Sketch ešte ďalej v online svete. Má skúsenosti s PPC, grafikou, písaním, ale aj s hudbou.

Vytvoriť rýchly dopyt