Ako využiť reklamné predmety

Zverejnený

Nie nadarmo sa hovorí, že dobrá práca sa chváli sama. Počas našej existencie sme realizovali množstvo úspešných kampaní a výsledkom boli spokojní zákazníci. Radi by sme vám prezentovali aspoň malú časť našich projektov.

Kaviarne a reštaurácie 

Široké portfólio našich klientov tvoria kaviarne a reštaurácie. Zákazníkom sa páčia elegantné podpivníky s logom kaviarne, nemusíte predsa robiť reklamu pivovaru, spravte ju sebe! Množstvo ľudí tieto podpivníky zbiera, a preto je vhodné ich z času na čas obmeniť, aby ste mali nové motívy. Samozrejmosťou sú balíčky cukru, cukríky, či keksíky s vlastnou potlačou. Personál by mal mať minimálne rovnaké zásterky s vyšitým logom, čo pôsobí elegantne a zároveň je to trvácne oproti potlači, ktorá sa praním znehodnotí. Zaujímavé sú aj gravírované podnosy, na ktorých sa roznášajú nápoje a logom dekorovaný riad. Nemusí ísť pri tom o potlačenie celej súpravy, stačia napríklad len poháre, veď po dobrom jedle človek potrebuje zahasiť smäd a z pekného pohára sa každý rád napije.

 

Hotely a penzióny

V súčasnosti sú v kurze návštevy wellness hotelov. Samozrejmosťou sú vyšívané osušky, uteráky a župany, ktoré hosť používa, keď však klient zaplatí za noc v hoteli minimálne 40€, zaslúži si aj malú pozornosť, navyše, ak tých nocí strávi viac. Povedzme si úprimne, cukrík na posteli je skutočne veľmi malý darček. Pre hostí, ktorí sa rozhodli ubytovať na viac dní, sme distribuovali fľašu kvalitnejšieho vína s elegantnou potlačou názvu hotela a malú bomboniéru. Mnohí ocenili zubnú kefku s malou pastou v plastovom obale, jednoduchú manikúrovú súpravu, relaxačnú kúpeľnú sadu, vonné sviečky, malú masážnu sadu vyrobenú z prírodných materiálov. Na každej izbe sú malé šijacie potreby, ktoré sa stretli s veľmi pozitívnymi ohlasmi, a samozrejme potlačené šampóny a mydlá, hygienické vreckovky a malé vlhčené utierky.

 

Cestovné kancelárie

Aj klienti cestovných kancelárií sa potešili darčekovým predmetom od spoločnosti, do ktorej vložili svoju dôveru. Zákazníci tzv. ekonomických zájazdov boli obdarovaní jednoduchšími darčekmi ako sú plážové tašky, visačky na batožinu, plážové lopty, nafukovací vankúš, lietajúci tanier... veľmi zaujímavým darčekom bola malá cestovná lekárnička alebo cestovný adaptér s tromi konektormi, vďaka nim si klienti mohli napr. nabiť telefón vo všetkých krajinách Európy, Ázie, Austrálie a Severnej Ameriky. Solventnejší klienti zase ocenili kvalitné nafukovacie ležadlo, skladaciu plážovú stoličku, cestovné vaky na šaty, osušky... všetko s potlačou, či výšivkou cestovnej kancelárie. Samozrejme, klienti dostali cestovné doklady v pevnom potlačenom PVC puzdre.

 

Festivaly

Letné dni spríjemnené sýtymi tónmi obľúbenej hudby s horúcim slnkom nad hlavou a studeným pivom v ruke. Na festivaly sme distribuovali niekoľko druhov reklamných predmetov. Vo vstupenkovom rozpočte sa ráta aj s nejakým spomienkovým predmetom, a tak si každý návštevník odniesol z festivalu okrem zážitkov aj hmatateľný darček. Tradične sa používajú šiltovky, tričká, či náramky. Festivalový sortiment sme rozšírili aj o slnečné okuliare, ktoré sa dobre osvedčili v boji s ostrým slnkom, ale aj pršiplášte v prívesku pre prípad, že by sa obloha naopak zatiahla. Dámy a slečny mali radosť z malých podložiek na sedenie, páni zase ocenili chladiace puzdro na plechovky alebo praktické kľúčenky s prezervatívom pre stav núdze alebo radosti. :)

 

Spektrum darčekov pre každého zákazníka a každú príležitosť je skutočne široké. Stačí si len vybrať, prípadne, prísť sa poradiť.

Autor článku:

Jaroslav Ichnacak

Obchodný riaditeľ

Jaro je energický a veľmi pracovitý človek s veľkým srdcom. Svoj obchodnícky potenciál a dlhoročné skúsenosti z call centra využíva v našom tíme od roku 2017. Popri práci sa venuje herectvu a svoju schopnosť získať si ľudí oceňujú mnohí klienti. Vie sa dohovoriť anglicky a poľsky.

Vytvoriť rýchly dopyt