Zažiarte vďaka plnofarebným predmetom!

Zverejnený

Rozmýšľate nad tým, že by ste reklamné predmety, ktoré pravidelne objednávate niečím oživili?

Namiesto fádneho čierneho loga vašej firmy umiestniť napríklad na kľúčenku či hrnček niečo špeciálne? Čaká vás nejaká veľká prezentačná udalosť a vy potrebujete svojich súčasných aj potenciálnych klientov niečím skutočne ohúriť? 

Be Creative kľúčenky

 

Unikátne - Inovatívne - Dostupne

Práve pre takéto prípady sme do nášho portfólia zaradili kolekciu unikátnych reklamných predmetov s plnofarebnou potlačou značky Be Creative! Táto značka zahrňuje špeciálne produkty, presne navrhnuté a vybrané podľa vašich predstáv. Zákazková výroba produktov Be Creative vám dáva možnosť vybrať si farbu, materiál a tvar určitých častí výrobkov s tým, aby sa skutočne stali unikátnymi. Produkty Be Creative vyrábame a tlačíme s využitím najmodernejších technológií. Potlač je takmer výhradne vyrobená s použitím digitálnych technológii, čo zaručuje dokonalú farebnosť a vysoké rozlíšenie tlače.

Be Creative

 

Široká ponuka špeciálnych produktov

Našej povesti sme čo sa najširšej ponuky týka nezostali nič dlžní, preto si smelo vyberajte, či už medzi obľúbenými predmetmi ako sú perá, hrnčeky, šnúrky na krk, prívesky na kľúče alebo konferenčné dosky. Ak chcete vašich klientov očariť napríklad aj praktickými reklamnými predmetmi, máme pre vás powerbank nabíjačku, smart dotykové rukavice na mobil, športovú fľašu alebo visačku na kufor. Predstavte si všetky tieto predmety s plnofarebnou potlačou obrázka, ktorý bude čo najvernejšie charakterizovať vašu spoločnosť. Úspech zaručený!

Be Creative

Pozrite si kompletnú ponuku unikátnych predmetov značky Be Creative >>

Autor článku:

Jaroslav Ichnacak

Obchodný riaditeľ

Jaro je energický a veľmi pracovitý človek s veľkým srdcom. Svoj obchodnícky potenciál a dlhoročné skúsenosti z call centra využíva v našom tíme od roku 2017. Popri práci sa venuje herectvu a svoju schopnosť získať si ľudí oceňujú mnohí klienti. Vie sa dohovoriť anglicky a poľsky.

Vytvoriť rýchly dopyt