Vytkávanie uterákov a tlač na bordúru

Zverejnený

Tlač na bordúru

Potláčame bordúry na kvalitných bavlnených uterákoch. Bordúra má šírku 7cm. Vieme potlačiť obrázky aj logá, ktoré vynikajú kvalitou detailu. Uteráky sú potláčané sublimačnou tlačou. Sublimačná potlač je stálofarebná a jej farebnosť je zachovaná aj pri vysokých teplotách prania.

 

{rgx:save:0}

 

Pútka na vešanie

Uterák môžete taktiež označiť originálnym pútkom, ktoré môže byť vyšité, alebo potlačené. Je to veľmi efektné a decentné miesto, kde môžete umiestniť vaše logo, alebo slogan. Putko vám našijeme presne tam, kde si budete želať. Častejšie sa používa tlačená etiketa, nakoľko pri vyšitej etikete nemusí dostatočne vyniknúť detail loga. My vám ale podľa vašej predlohy doporučíme, aká technológia je pre vaše logo vhodnejšia.

 

{rgx:save:1}

 

Vytkávanie uterákov a osušiek

Vaše logo a motívy vieme na froté výrobky umiestniť aj technológiou vytkávania.

Používame tri druhy vytkávania:

  • farebné vytkávanie
  • plastické vytkávanie
  • vytkávanie žinilkou

 

Farebné vytkávanie

Jedná sa o výrazné zapracovanie v celej ploche froté výrobku, kde na rubovej strane nájdete zrkadlovo prevrátený motív. Najčastejšie sa používa dvojfarebné prevedenie vo všetkých veľkostiach a farbách.

 

{rgx:save:2}

 

Plastické vytkávanie

Plastické vytkávanie je veľmi decentný spôsob zapracovania vašej predlohy. Tvorí sa rôznou dĺžkou vlákien, buď z jednej, alebo z oboch strán froté výrobku.

 

{rgx:save:3}

 

Vytkávanie žinilkou

Žinilkové vlákno sa používa na vytvorenie lôg a nápisov na hladkých povrchoch froté výrobkov.  Žinilka totiž vytvára zamatový efekt a pôsobí veľmi príjemne na dotyk.

 

{rgx:save:4}

 

Balenia uterákov

Kvalitný reprezentačný uterák treba aj kvalitne zabaliť. Vhodným obalom zvýšite jeho reprezentačnú hodnotu. Preto vám ponúkame viacero možností balenia.

  • Balenie uterákov do vrecka,
  • komín,
  • na mašličku,
  • veža,
  • box,
  • kufríky,
  • previazanie,
  • krabička s okienkom,
  • lisovanie.

 

Balenie uterákov do vrecka

Lesklé plastové vrecká, alebo vrecúška doplníme rôznymi druhmi stužiek podľa toho, ktorá sa najlepšie hodí k vášmu logu.

 

Komín

Jedná sa o priehľadný plastový obal, ktorý sa uzatvára stiahnutím šnúrky. Malý komín je určený pre uterák a veľký komín na osušku. Šnúrku prispôsobíme k vášmu logu.

Rozmer je 12x25cm, 114x30cm

 

Balenie uterákov na mašličku

Lesklý plastový sáčok, alebo celofán sa ukončuje farebnou mašľou. Takto môžeme zabaliť jeden, alebo niekoľko froté výrobkov. Mašľu prispôsobíme k vášmu logu. Mašľa môže byť na jednej strane sáčku, alebo na oboch jeho stranách.

 

Veža

Priehľadný plastový valec so zipsom a na vrchu so šnúrkou. Malá veža je vhodná na uterák a veľká na osušku.

Rozmer je 12x18cm, 14x26cm

 

Box

Priehľadný plastový kváder so zipsom a rúčkou v hornej časti. Box je určený buď pre osušku, alebo pre dva až tri uteráky. Obal veľkostne prispôsobíme podľa vášho zadania. Šnúrku a zips vieme farebne prispôsobiť k vášmu logu. Box je vhodný pre rôzne typy osušiek a uterákov.

Rozmery sú 25x25x10cm / 30x35x10cm / 32x45x10cm

 

Kufríky

Polopriehľadný obal v tvare kufríka s rúčkou. Bezpečné uzavretie zabezpečujú dva zámky. Používa sa pre uterák, osušku, alebo set. Výhodou kufríka je, že sa na neho dá priamo tlačiť.

Rozmery sú 25x25x2,5cm / 25x25x4cm / 25x25x10cm

 

Previazanie

Froté výrobky vám vieme previazať textilnými a papierovými stuhami, ktoré doplnia charakter darčeka. Previazanie môže byť potlačené logom, sloganom, alebo informáciou o výrobku.

 

Krabička s okienkom

Krabičky sú vyrobené z ekologickej vlnitej lepenky s podlepeným priehľadným okienkom. Ponúkame MINIbox, alebo MAXIbox. Krabičky sú taktiež vhodné pre froté sety.

Rozmery sú 27x18x6cm / 37x24x7cm

 

Lisovanie

Vhodný textil alebo froté výrobok vám zlisujeme do požadovaného tvaru na hydraulickom lise, na obe strany výlisku umiestnime potlačený papierový prebal a zatavíme do priehľadnej fólie.

 

Autor článku:

Jaroslav Ichnacak

Obchodný riaditeľ

Jaro je energický a veľmi pracovitý človek s veľkým srdcom. Svoj obchodnícky potenciál a dlhoročné skúsenosti z call centra využíva v našom tíme od roku 2017. Popri práci sa venuje herectvu a svoju schopnosť získať si ľudí oceňujú mnohí klienti. Vie sa dohovoriť anglicky a poľsky.

Vytvoriť rýchly dopyt