Tlač jedlými farbami

Zverejnený

Tlač jedlými farbami je jedinečná reklama, na ktorú budú mať Vaši klienti 365 dní v roku chuť. Chutné bonbóny a čokoláda s Vašim logom alebo reklamným textom nie je žiaden problém. Spolu s lízatkami, cukríkmi, krovkami, medmi a ďalšími, kde potláčame obal, u nás tvoria veľmi obľúbenú kategóriu reklamných sladkostí. V našej ponuke nájdete aj ručne vyrábané pralinky s možnosťou jedlej plnofarebnej reklamnej potlače, ktorou môže byť logo, slogan, fotka...

Produkty, na ktoré realizujeme potlač

Čokoláda

Potlač jedlo farbou u nás realizujeme na čokolády a čokoládové lízatka. Potlač sa dá umiestniť na samotné bonbóny, ale aj na bielu tabuľku čokolády.  Tá sa realizuje na špeciálnej tlačiarni na to určenej. Jedlé farby sú dostupné v základných CMYKových odtieňoch, nie je možné vytlačiť konkrétny typ Pantone farby. Motív sa vytlačí na fóliu z ktorej sa prenesie na pralinku, zasuší a zabalí.


Perníky

V prípade perníkov používame polevu, ktorou motív ručne nakreslíme alebo ho vytlačíme na jedlý papier (ryžový, marcipánový a iné), ktorý môže mať rôznu hrúbku. Ten sa vyberie na základe veľkosti a náročnosti motívu, ktorý chcete na perníku mať. Po prilepení potlačenej oblátky sa ešte prelakuje jedlým lakom, aby sa medovník pekne leskol a farby boli sýtejšie. Po uschnutí ich môžeme jednotlivo zabaliť do celofánovej fólií  a previazať mašlou. 


Obaly reklamných sladkostí 

Okrem spomínaných potravinárskych farieb je rovnako žiadaná tlač na obaly reklamných sladkostí. Obaly cukríkov, lízatiek, žuvačiek, miničokoládok ale aj HB cukrov či mandlí ku káve. Aj toto sú produtky s obalmi, na ktorých vieme potlačiť logo. V prípade cukríkov, lízatiek, HB cukrov je možnosť tlače 4 farieb, v prípade obalov čokolád využívame plnofarebnú tlačiareň. Vždy závisí od daného produktu, množstva a motívu.

Aj v tomto prípade sa cena kalkuluje individuálne na žiadosť, ktorú Vám radi spracujú naši obchodníci. 

Využitie reklamných sladkostí

Takto pripravené, potlačené a zabalené pralinkové sady, perníky, tabuľkové čokolády ale aj čokoládové lízatka klienti zvyknú nakupovať najmä pred Vianocami, pri otváraní nových pobočiek, na výročia, na deň detí alebo ak chcú jednoduchý darček ktorý poteší každého. Sú univerzálnym a vždy vhodným darčekom po celý rok, najmä pred Vianocami. Chutná čokoláda alebo bonboniéra s Vaším logom určite zaujme vášho klienta a zanechá v ňom príjemný pocit na dlhú dobu.


Cena

Reklamné sladkosti sa naceňujú individuálne podľa počtu kusov a farebnosti motívu. Ak sa Vám myšlienka jedlej reklamy páči neváhajte nás kontaktovať. 

Výhody

  • Tlač plnofarebných motívov.
  • Široký výber chutí a veľkosti balení.
  • Univerzálny darček ktorý urobí radosť každému.

Nevýhody

  • Absencia tlače konkrétnych Pantone farieb.
  • Obmedzené použitie ohraničené minimálnou trvanlivosťou.



Ukážky potlačených produktov nájdete tu.

{rgx:save:0}    {rgx:save:1}  

{rgx:save:2}    {rgx:save:3}    {rgx:save:4}

 

Autor článku:

Jaroslav Ichnacak

Obchodný riaditeľ

Jaro je energický a veľmi pracovitý človek s veľkým srdcom. Svoj obchodnícky potenciál a dlhoročné skúsenosti z call centra využíva v našom tíme od roku 2017. Popri práci sa venuje herectvu a svoju schopnosť získať si ľudí oceňujú mnohí klienti. Vie sa dohovoriť anglicky a poľsky.

Vytvoriť rýchly dopyt