Tipy na vianočné darčeky pre vašich klientov

Zverejnený

Nemáte čas hľadať reklamné darčeky pre vašich kllientov? Pozrite sa na zopár tipov, ktoré sme pre vás zhrnuli do jedného článku: 

{rgx:save:0}

 

PERSONALIZOVANÉ REKLAMNÉ PREDMETY

Chcete darovať klientom, alebo obchodným partnerom darček, ktorý bude vyrobený na mieru práve im?
Chcete, aby hrnček niesol klientove meno, alebo aby bolo na taške vyobrazené auto vo farbe ako má práve on?
Chcete, aby sa bluetooth reproduktor volal ako Vaša firma, alebo aby sa tak dokonca aj ozval pri zapnutí?
To všetko a ešte viac dokážeme zabezpečiť a splniť tak Vaše najvyššie požiadavky na personalizáciu reklamných predmetov.

Prečo personalizovať?

Lebo osobné darčeky ľudia nevyhadzujú ani nedarujú ako putovný darček ďalej. Nosia ich, používajú ich a radi sa nimi pochvália. O to pri darčeku predsa ide, urobiť tomu druhému radosť a dať mu niečo užitočné a pekné.


MEDOVÉ DARČEKY

Reklamné balíčky s medovými výrobkami ocení každý klient, obchodný partner či zamestnanec nielen počas chladných zimných večerov. Chutné medy, oriešky v mede, medové sviečky či medovina vo vkusných darčekových kazetách s vaším logom alebo reklamným textom nie je žiaden problém. Cenovo dostupné medové produkty si môžete nakombinovať aj sami. Pozrite si kompletnú ponuku medových darčekov >>

REKLAMNÉ NÁPOJE S VLASTNOU ETIKETOU

Darujte skutočne originálny darček! Najkvalitnejšie ovocné sirupy, lahodné sirupy do kávy, energetické nápoje, božské osviežujúce drinky či nezameniteľný vianočný punč. Všetky nápoje môžete vašim klientom darovať s vlastnou jedinečnou etiketou (podľa navrhnutej grafiky) a v darčekovom balení. Stačí si vybrať >>

REKLAMNÉ PREDMETY S VIANOČNOU TÉMATIKOU

V nasledujúcej ponuke nájdete krásne reklamné predmety s vianočnou tématikou, ako napríklad termohrnček, vianočné ozdoby na stromček, sviečky alebo vianočné prívesky na kľúče, ktoré potešia každého klienta či zamestnanca. K ponuke reklamných predmetov patria aj PF karty. S potlačou loga alebo sloganu poslúžia ako poďakovanie a pripomenutie sviatkov vašim obchodným partnerom alebo zákazníkom. Vyberte si tie správne vianočné reklamné predmety >>

 

LUXUSNÁ SADA ČAJOV A KÁVY ZO SRÍ LANKY A KOLUMBIE

Zahviezdite u obchodných partnerov! Darujte im darčekové kazety s rôznymi kombináciami balenia pravého cejlonského čaju a kávy svetovej kvality. Čaje a káva výnimočnej kvality, netradičné obaly, špeciálne materiály, všetko v originálnej papierovej taške, sú ideálnym darčekom pre každého. Vyberte si z bohatej ponuky týchto exkluzívnych čajov a káv >>

KREATÍVNE KRABICE NA VÍNO

Chceli by ste dať vašim klientom niečo originálne a prezentačné? Tieto darčekové dekoračné krabice v tvare kamiónu alebo dodávky zaujmú už na prvý pohľad. V prípade záujmu vám vyberieme alebo vytvoríme namieru najvhodnejší model.

 

Nenašli ste u nás reklamné predmety podľa vašich predstáv? Neváhajte sa obrátiť na náš obchodný tím, ktorý vám s radosťou pomôže pri špecifikácii vašich požiadaviek. Prípadne nám ihneď napíšte na email info@sketch.sk a my vás budeme kontaktovať.

Autor článku:

Peter Mihál

Riaditeľ

Peter je zakladateľom a riaditeľom spoločnosti. Má dlhoročné skúsenosti nielen s vedením firmy, jeho silnou stránkou je obchod a ekonomika, avšak svoje vie povedať aj v mnohým ďalších oblastiach, ktoré sú dôležité ako pre firmu, tak klientov, ako napríklad marketing či grafický dizajn. Ovláda anglický a nemecký jazyk.

Vytvoriť rýchly dopyt