Hľadáme šikovného programátora

Zverejnený

Aká je naša predstava o tebe a spolupráci? 

Vyznáš sa v PHP, CSS, HTML, CMS a máš už za sebou vývoj viacerých či už malých alebo väčších projektov? Nemáš rád stereotyp v práci, ale naopak máš rád nové výzvy? Tak sa pridaj k nám! 

Hľadáme developera, ktorý by nám pomohol s vývojom našich vlastných alebo klientských webov, interných systémov a obohatil by náš tím o svoje skúsenosti. Chceme skutočne zodpovedného a spoľahlivého človeka, ktorý sa nebojí povedať svoj názor na vec, vie čítať medzi riadkami, vie prijať kritiku a spolupracovať s grafikmi či celým tímom ľudí.

V skratke o nás

Sme na trhu už takmer 25 rokov a preskákali sme si toho spolu už veľa. Máme radi uvoľnenú a priateľskú atmosféru bez potreby vytvárať stres a buzerovať. Radi sa aj zabávame, hráme spolu bowling, lyžujeme, strielame, grilujeme, pijeme pivo...

teambuildingy sketch

Čo ponúkame?

  • plat 1500 - 2500 EUR/mesiac, závisí od dohodnutého rozsahu a množstva prijatej práce/spolupráce
  • flexibilná forma spolupráce - možnosť voľby rozsahu a formy spolupráce (časovo, objemovo aj miestom pôsobenia - vo firme alebo z domu, kombinovane
  • mladý, dynamický kolektív a teambuildingy
  • kavička/pivko na terase, v záhrade
  • podporujeme vzdelávanie, školenia, ktoré si sám vyberieš

Čo ďalej, ak máš záujem? 

Viac ako CV nás zaujímajú projekty, na ktorých si pracoval. Pošli ukážky, ideálne portfólio. Zbierať tieto materiály budeme max. do 31.1.2018, ak nás niekto ohúri natoľko, že budeme spokojní, výberové konanie stopneme, preto neváhaj a ukáž sa nám čo najskôr!
Ak máš otázky, ozvi sa nášmu šéfovi Petrovi Mihálovi na číslo 0905711355, porfólio a CV posielaj na e-mail mihal@sketch.sk. Už teraz sa na teba tešíme! :)
Autor článku:

Peter Mihál

Riaditeľ

Peter je zakladateľom a riaditeľom spoločnosti. Má dlhoročné skúsenosti nielen s vedením firmy, jeho silnou stránkou je obchod a ekonomika, avšak svoje vie povedať aj v mnohým ďalších oblastiach, ktoré sú dôležité ako pre firmu, tak klientov, ako napríklad marketing či grafický dizajn. Ovláda anglický a nemecký jazyk.

Vytvoriť rýchly dopyt