Froté uteráky a osušky s potlačou

Zverejnený

Vyberáme pre vás frote produkty, ktoré oslovili nielen nás, ale aj našich klientov. 

Osušky IMAGE. Vernejšie podanie farieb potlače vďaka novej tlačiarni

 

{rgx:save:0}

 

Dokážeme potlačiť maximum plochy osušky.

Výsledkom je jedna strana zo 100%-nej bavlny a druhá strana potlačená na celej ploche sublimačnou transférovou potlačou. Tlač je odolná voči mechanickému poškodeniu.

Vieme vyrobiť nepotlačenú stranu aj v inej farbe ako bielej, našiť na osušku pútko a taktiež vieme vyrobiť rozmer, aký nám zadáte. Stačí nám napísať, či zavolať a my vám čo najskôr pošleme cenovú ponuku na vašu originálnu osušku.

Hustota materiálu: 360g/m, 40% bavlna + 60% polyester.

 

Bamboo – froté z bambusu

{rgx:save:1}

 

Ponúkame najvyššiu kvalitu uterákov a osušiek, ktoré sú vyrobené z jemnej, rýchlo schnúcej zmesi bambusu a bavlny. Nevtieravý dizajn, pevné pútko vo farbe a príjemné farebné tóny sú harmonizujúce s týmito luxusnými výrobkami, ktoré sú vhodné ako darček do každej kúpeľne. Ponúkame 5 farieb v dvoch rozmeroch. Doprajte si pocit luxusu.

Hustota materiálu: 530g/m2 , obsah bambusu: 60%.

 

Vankúše s potlačou

Vankúše, ktoré ponúkame sú z hebkého mikrovlákna, z ktorého sa vyrábajú deky a župany.

Vankúš sa dá potlačiť celoplošne a to ľubovoľnou grafikou, alebo fotografiou. Potlač je odolná voči mechanickému poškodeniu. Môžete ho prať v práčke s ostatnou farebnou bielizňou. S našim vankúšom sa vám bude vždy príjemne zaspávať. Ak máte záujem o ukážky, prosím, kontaktujte niektorého z našich obchodníkov.

Hustota matriálu: 280g/m2 , 100% zjemnené mikrovlákno.

 

Froté darčeky

Potrebujete vkusný a voňavý darček? Máme pre Vás riešenie. Ponúkame Vám darčekové sady. Ich súčasťou je uterák, alebo osuška a spolu s nimi sú v peknom balení buď sviečky, sviečky s logom alebo soľ do kúpeľa.

 

Ako sa tlačí na froté

Potlačiť správne froté materiál je v podstate tlačové umenie. Na potlač froté uterákov a osušiek sa vo väčšine prípadov používajú upravené sieťotlačové stroje. Pomocou dopravníkov sa naplocho položená nepotlačená osuška potlačí separátnymi farbami, ktoré je následne potrebné stabilizovať v stabilizačnom kúpeli. Príprava veľkých tlačových sietí, ich nastavenie a strata časti produkcie predznamenáva výrobu väčšieho množstva uterákov.

Nevýhodou tejto tlače je to, že miesto potlače je tvrdšie a uterák mäkne až po niekoľkých vypraniach, kedy ale môže dôjsť k strate časti motívu.

Ilustračné video

 

Hitom posledných rokov sa preto stala priama digitálna tlač. Pokiaľ máte pekný motív, alebo reklamu a chcete ju umiestniť na osušku, odporúčame vám digitálnu tlač. Priplaťte si za osušku, ktorá je kvalitná a budú ju radi používať všetci vaši klienti. Reklamná plocha s vašim odkazom bude v tých najlepších rukách.

 

{rgx:save:2}

Froté darčekový set

{rgx:save:3}

Froté osuška s potlačou

{rgx:save:4}

Froté osuška s potlačou

{rgx:save:5}

Obliečka na vankúš

Autor článku:

Jaroslav Ichnacak

Obchodný riaditeľ

Jaro je energický a veľmi pracovitý človek s veľkým srdcom. Svoj obchodnícky potenciál a dlhoročné skúsenosti z call centra využíva v našom tíme od roku 2017. Popri práci sa venuje herectvu a svoju schopnosť získať si ľudí oceňujú mnohí klienti. Vie sa dohovoriť anglicky a poľsky.

Vytvoriť rýchly dopyt