Zabavte sa robením stôp do piesku

Zverejnený

Leto sa s nami pomaly lúči, avšak nie je všetkým dňom koniec! Ak vás dovolenka ešte len čaká, alebo sa už teraz tešíte na tú budúcoročnú, zbystrite svoju pozornosť! 

Pláž, piesok a žabky na nohách

{rgx:save:0}

Keď sa prechádzka po pláži stane zábavou

Toto je absolútna letná vychytávka! Aké zábavné môže byť (a niele pre deti) prechádzať sa po mokrom piesku a zanechávať po sebe jedinečné stopy, dokonca v tvare loga vašej firmy alebo čohokoľvek, čo si len vymyslíte? Určite zaujímavé. Ako je to ale vôbec možné? Vďaka laserovej technológii. Svetlo z laserového lúča sa po dopade na šľapku mení na teplo a toto teplo následne vypaľuje povrch materiálu. Tým pádom, pri každom vašom kroku a pod ťarchou ľudskej váhy šľapka zanecháva v mokrom piesku originálny otlačok. Gravírovanie laserom sa využíva väčšinou na kovové povrchy, ako napríklad termosky, kovové časti pier, ale aj na drevo, kožu (diáre, peňaženky, tašky), sklo (poháre) či na predmety z materiálu EVA, čo je aj prípad týchto Flip flop šľapiek.

 {rgx:save:1}

Nech si vás zapamätajú aj na dovolenke

Náš kolega Fero bol na dovolenke v Španielsku a vyskúšal čaro laserových šľapiek. Originalitu ocenili aj okoloidúci dovolenkári, ktorí si šľapy v mokrom piesku ihneď všimli. Dôležité je, nerobiť to, ak je príliv, inak vám stopa dlho nevydrží:) Otlačky v piesku vďaka obyčajným šľapkám je jeden z ďalších možností, ako nenásilným spôsobom dáte vedieť o svojej firme aj v zahraničí.

 {rgx:save:2}

Ak vás táto vychytávka zaujala, neváhajte a kontaktujte našich skvelých obchodníkov, ktorí vám poradia a vybavia všetko podľa vašich predstáv.

Autor článku:

Jaroslav Ichnacak

Obchodný riaditeľ

Jaro je energický a veľmi pracovitý človek s veľkým srdcom. Svoj obchodnícky potenciál a dlhoročné skúsenosti z call centra využíva v našom tíme od roku 2017. Popri práci sa venuje herectvu a svoju schopnosť získať si ľudí oceňujú mnohí klienti. Vie sa dohovoriť anglicky a poľsky.

Vytvoriť rýchly dopyt