Ohúrte aj vy originálnym darčekom, z ktorého je doslova cítiť históriu!

Zverejnený

Patríte aj vy medzi tých ľudí, ktorí si zachovávajú tradície a poznámky zo stretnutia si radšej ako do wordu v notebooku zapíšu do zošita? Čo tak povýšiť váš zvyk o úroveň vyššie a podeliť sa s ním aj s vašimi obchodnými partnermi?

Predstavujeme vám absolútnu novinku v našom portfóliu reklamných predmetov: Notesy s koženým obalom!
Pri výrobe kožených notesov boli použité raznice, ktoré sú jedinečným dedičstvom po umeleckých knihároch. Notesy majú uzatváranie s historickou razbou na koži. Raznica je veľmi stará technológia, pochádzajúca od kovorytcov, ktorí ju využívali na značenie mincí a iných drobných predmetov.
Do 20. storočia sa raznice vyrábali ručne, rytím do kovu. V dnešnej dobe sa na výrobe razníc podieľajú CNC frézy alebo lasery. 

Kožené notesy

 

Nádherné kožené notesy, z ktorých je doslova cítiť históriu a tradičné remeslo, sú nepochybne jedným z najoriginálnejších darčekov, ktoré môžete odovzdať či už svojim obchodným partnerom alebo zamestnancom. Vieme ich vyrobiť na mieru, podľa priania klienta.

Kožený notes

Keď obdarovať, tak vo veľkom štýle!

Ďalšou vychýtavkou z dielne historických predmetov, pre ktorú by ste mali zbystriť svoju pozornosť, sú decentné darčekové kazety v tvare knihy s miestom na fľašu. Garantujeme vám, že každý dôležitý klient ocení vašu kreativitu, a po otvorení „falošnej“ knihy bude ohromený. 

Kazeta s miestom na flasu

Tieto originálne reklamné predmety sú veľkým magnetom pozornosti vašich súčasných, ale aj budúcich zákazníkov. Odlíšia vás od konkurencie a vaša značka sa vryje do pamäti každého.

Autor článku:

Jaroslav Ichnacak

Obchodný riaditeľ

Jaro je energický a veľmi pracovitý človek s veľkým srdcom. Svoj obchodnícky potenciál a dlhoročné skúsenosti z call centra využíva v našom tíme od roku 2017. Popri práci sa venuje herectvu a svoju schopnosť získať si ľudí oceňujú mnohí klienti. Vie sa dohovoriť anglicky a poľsky.

Vytvoriť rýchly dopyt